Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Primăria Sibiu acordă un sprijin financiar considerabil echipei de baschet

Primăria Sibiu acordă un sprijin financiar considerabil echipei de baschet

Într-un comunicat apărut pe site-ul oficial al echipei, BC CSU Sibiu anunță faptul că Primăria Municipiului Sibiu a suplimentat sprijinul financiar acordat clubului. Astfel, Consiliul Local Sibiu a aprobat propunerea doamnei primar Astrid Fodor de acordare a sumei de 110.000 lei către formația galben-albastră, în baza legii 55/2020 care prevede măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19 pentru structurile sportive.

În luna iunie, Primăria a sprijinit echipa sibiană de seniori cu suma de 231.980 lei. Fondurile vor putea fi utilizate pentru acoperirea parțială a cheltuielilor de natură salarială pentru sportivi, staff-ul tehnic și staff-ul medical al echipei, se mai arată în acest anunț.

”În ultimii ani, doamna primar Astrid Fodor și Primăria Muncipiului Sibiu au fost tot mai aproape de noi, de sportul de performanță. Poate cel mai important sprijin  este cel oferit atunci când îți este cel mai greu și așa am simțit în luna iunie. Și atunci am fost ajutați să trecem mai ușor prin această perioadă de pandemie, beneficiind de sprijin financiar pentru echipa de seniori. Mă bucur că Primăria Sibiu a reușit să găsească resursele necesare și pentru sportul de performanță, deși suntem conștienți că sănătatea rămâne prioritatea numărul 1. Le suntem recunoscători. Sperăm să trecem cu bine, împreună, peste viitoarele noi provocări și vă asigur că CSU Sibiu va face tot posibilul să reprezinte Sibiul cât mai bine în competițiile în care evoluează”, a declarat directorul BC CSU Sibiu, Horațiu Floca, pentru aceeași sursă.

Echipa antrenată de Dan Fleșeriu așteaptă ca sportivii străini sosiți în România să încheie perioada de izolare, pentru a avea lotul complet la dispoziție în vederea pregătirii pentru noul sezon. Între timp, jucătorii români au efectuat mai multe ședințe de antrenament înaintea plecării spre Cheile Grădiștei și se vor antrena în această formulă până la plecarea în cantonament.

*Foto: bc-csusibiu.ro

4 comentarii la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu gyke :

    Hmm
    Înțeleg contextul dificil și teoretic orice ajutor ar fi binevenit, dar vestea asta nu prea mă bucură... plus că e a doua oară în ultimele luni.
    Iar suprapunerea cu campania electorală chiar nu-mi place.

    cu 3 ani în urmă (04.09.2020)
    • uplifter:

      Re:
      Cu faptul ca poate intra ca și clasica pomana electorala te înțeleg, dar nu vad de ce te-ar deranja? Și asa rețin ca ziceați ca la Sibiu sprijinul public local nu e la nivelul din alte orașe.

      cu 3 ani în urmă (04.09.2020)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      @
      Nu sunt de acord ca banii publici să se ducă în salariile sportivilor profesioniști.
      Adică cu ce se practică în CSM uri...
      Iar la Sibiu ne-am descurcat altfel până acum.
      Dar no, sunt eu mai pretențios..

      cu 3 ani în urmă (05.09.2020)
    • U BT Cluj-Napoca hunterUCJ:

      În principiu...
      .... nici eu. Dar 2020 nu e un an normal. Echipa a rămas cu mai puțini bani din partea sponsorilor. O mână de ajutor la momentul potrivit chiar nu strică și nu cred că-i cazul să fiți voi mai catolici decât Papa.

      P.S. Cu atât mai mult cu cât alte echipe cu titulatura CSM profită din plin de bani de la buget, cred că anul ăsta n-ar trebui să vă simțiți deloc airuea că v-a alocat primăria ceva în plus.

      cu 3 ani în urmă (05.09.2020)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!