Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Primele declarații ale noilor jucători de la U-BT Cluj Napoca

Mara Mihăilescu

Mara Mihăilescu
19.07.2019

Primele declarații ale noilor jucători de la U-BT Cluj Napoca

După ce în cursul acestei zile U-BT Cluj a anunțat transferul a doi noi jucători ce vor evolua pentru prima dată în cariera baschetbalistică în Liga Națională de Baschet Masculin, aceștia au oferit și primele declarații pentru site-ul oficial al echipei.

Žganec, jucător ce se află la prima experienţă în afara campionatului croat și are la activ performanţe notabile cu Cedevita Zagreb, a declarat:

„Sunt foarte bucuros că am ajuns la un club atât de mare din România. De abia aştept această nouă provocare din cariera mea, sunt nerăbdător să îmi cunosc noii colegi şi să văd oraşul Cluj-Napoca. Sper să ajut clubul să îşi îndeplinsească obiectivul, şi anume să câştige campionatul din România.La final, aş vrea să mulţumesc conducerii echipei pentru că a avut încredere în mine. De asemenea, este un privilegiu să fac parte dintr-un lot condus de domnul antrenor Duško Vujošević”.

Artis Ate, jucător ce a evoluat în campionatele din Lituania şi Estonia, reprezentând ultima dată VEF Riga, a spus pentru site-ul oficial:

„Am ales să joc la Cluj-Napoca, deoarece acest club are o istorie bogată. Am ales o organizaţie cu rădăcini puternice, care ştie cum să crească din toate punctele de vedere. U-Banca Transilvania ştie ce înseamnă să traversezi vremuri bune şi vremuri rele. Această echipă nu a cedat niciodată şi a devenit tot mai puternică. Va fi o experienţă nouă, îmi doresc să cresc alături de club şi să ne îndeplinim obiectivele. De abia aştept să sosesc la Cluj-Napoca şi să ne începem treaba”. 

Karlo Žganec și Artis Ate reprezintă al doilea anunț făcut de formația clujeană, după americanul Brandyn Curry.Aceștia au confirmat de asemenea continuarea colaborării cu Nandor Kuti și Andrei Calnicenco.


4 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe trancer :

    Cluj
    Chiar dacă nu au niște statistici impresionante, cu siguranță cei doi au avalul antrenorului, ceea ce ar trebui sa fie o garanție. În plus ambii vin de la echipe puternice. Recunosc ca așteptăm mai mult poate pe cele doua poziții, în privința croatului chiar am niște rezerve, dar repet, trebuie mers pe mana antrenorului.
    În plus, nu poți avea o echipa 100% formata din jucători care bubuie în statistici, trebuie și oamenii liant in echipa, oamenii de sacrificiu, dar atât de utili jocului. As propune sa așteptăm următorii jucători și când e lotul format sa vedem ce iese.

    cu 4 ani în urmă (19.07.2019)
    • 76ers:

      da..
      Se pare ca a fost nevoie sa vina Dusko la Cluj ca sa le explice ca un campionat se castiga cu o echipa si nu cu individualitati.
      Fanii clujenilor s-au cam speriat cand au vazut statisticile celor doi dar eu as spune ca este mult mai important ca acolo sa se formeze o echipa si nu un grup de indivizi unde fiecare trage pentru statistica personala

      cu 4 ani în urmă (19.07.2019)
    Raspunde
  • bulcul :

    Statistici
    Dupa mine, statistici neimpresionante sunt 6-9 puncte. Statistici de 4 si 5 puncte, cum au cei nou veniti sunt statistici slabe. Eu nu cred ca Dusko ar castiga campionatul cu un shooter care baga una de 2 si 2 libere pe meci. Poti foarte bine sa te concentrezi pe a-ti ajuta echipa si sa bagi 8-9 puncte intr-un meci, fara sa fie ziua ta, pe pozitiile lor. Problema, dupa presupunerea, e ca acestia au fost rezerve la echipele lor, da' nu m-am uitat la vreun meci sa vad. Vor fi niste surprize. Dar categoric cred ca vom vedea la toti restul strainilor care mai vin statistici mai bune. Abia astept sa vad ce pivoti aduc, si sper ca pe 2-4... macar inca un jucator ceva mai consistent. Astea ca astea, dar sa nu uitam ca cea mai mare individualitate din lnbm va juca la cluj in sezonul ce vine, deci eu zic sa nu va suparati chiar asa. Apoi vine Mosu' in august. Insist, eu nu cred ca se mai poate castiga nici in campionatul nostru cu toata lista de straini de nivelul asta. Ce sa mai zici ca n-a venit Curry sa fie la coada FIBei.

    cu 4 ani în urmă (20.07.2019)
    • CSA Steaua București Fortza Steaua:

      Statistici
      Ate are statistici bune si shoot de 3 foarte bun! A prins câteva meciuri bune în liga VTB! Din ce vad este si un apărător ok activ, bun recuperator. În schimb croatul are statistici slabe. Slabe peste tot...si nu cred ca o sa fie titular ...

      cu 4 ani în urmă (20.07.2019)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!