Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Primele detalii despre lotul celor de la CSM Târgu Jiu

Primele detalii despre lotul celor de la CSM Târgu Jiu

CSM Târgu Jiu este prezentă în aceste zile la Cupa Mediaș. Gorjenii au înscris 12 jucători pe foaia oficială pentru prima partidă a turneului, cea împotriva celor de la CSM VSKC Miercurea Ciuc.

Printre cei înscriși pe foaia oficială nu s-au numărat Adrian Roșu (jucător cu 123 de prezențe la nivel de LNBM) și Alin Andrieș (cu 164 de prezențe, în principalul eșalon din România).

În lipsa celor doi jucători români, Claudiu Alionescu a fost nevoit să recurgă la juniori pentru a completa lotul. Astfel, lotul celor de la CSM Târgu Jiu a fost compus din următorii jucători: Ors Kilyen, Djurasevic Jovan, Berca Alexandru, Berculescu Camil, Borșa Alin, Răceanu Remus, Bratoloveanu Răzvan, Andrei Gheorghe și Danciu Raul. Acestora li s-au alăturat juniorii: Bădiță Mihai, Pavel Răzvan, și Grama Teodor.

Împotriva celor de la Miercurea Ciuc, gorjenii au rotit doar opt jucători. Din cei opt jucători introduși pe teren, șase au sțrâns peste 25 de minute de joc. Rămâne de văzut cum va arăta rotația echipei, atunci când Alionescu va avea la dispoziție întreg efectivul de jucători.

Mâine (27 septembrie), CSM Târgu Jiu va disputa finala "Cupei Mediaș", cu câștigătoarea dintre CSM Mediaș și CSM Sighetul Marmației.

*foto: facebook Clubul Sportiv Municipal Târgu Jiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!