Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Primul double-double din carieră pentru Brosser Wilhelm

Ana-Maria Tutunaru

Ana-Maria Tutunaru
19.03.2018

BC CSU Sibiu a câștigat ultimul joc din prima fază a sezonului regulat din Liga Națională de Baschet Masculin, scor 113-50, pe terenul lui Dinamo București. După acest succes, BC CSU Sibiu și-a asigurat prima poziție la finalul primei faze cu un record de 18 victorii și doar 4 înfrângeri.

Wilhelm Brosser a petrecut 40 de minute în teren, timp în care a adunat 17 puncte, 12 recuperări și 4 pase decisive, toate pentru o cotă a eficienței de +25. Pentru extrema Sibiului acesta a fost primul double double din cariera sa în LNBM.

Brosser a marcat 4/7 de la 2 puncte(57%), 2/4 de la 3 puncte(50%) și 3/5 de la linia de fault(60%).

În această ediție a LNBM, Wilhelm Brosser a adunat medii de 3.4 puncte, 0.9 recuperări și o pasă decisivă pe meci.

*foto: facebook CSU Sibiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!