Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Probleme acute de sănătate în lotul lui Dinamo București

Probleme acute de sănătate în lotul lui Dinamo București

Chiar dacă sunt încă în startul sezonului competițional, multe echipe din Liga Naționala de Baschet Masculin se confruntă cu probleme medicale ale jucătorilor. De pe această listă nu lipsește Dinamo București, echipă care tocmai a pierdut derby-ul Capitalei cu Rapid, scor 82-68.

La partida din Giulești, Dinamo nu s-a putu baza pe Andre Jones și David Pătru. Fundașul american a fost cel mai bun marcator al echipei cu o medie de 17.2 puncte în cele cinci partide jucate, lângă care a mai adăugat 4.6 recuperări și 2.4 pase decisive. David Pătru reprezintă o piesă bună din rotație la capitolul jucători români de perimetru.

În plus față de cei doi accidentați, Dinamo are alși trei jucători suspecți de Covid. Este vorba despre Andrei Mandache, Ștefan Grasu și Sean Evans. Toți cei trei evoluat în partida din Giulești.

Dinamo București a ajuns la 3 victorii și 3 înfrângeri în Liga Naționala de Baschet Masculin și ocupă poziția a 4-a în clasamentul Conferinței A.

Echipa din Ștefan Cel Mare are programat următorul meci pe 3 noiembrie, pe teren propriu, când vor primi vizita lui CSO Voluntari.Rămâne de văzut cum se vor reface jucătorii lui Sotiris Monolopoulos până la ora acelei partide.

*foto: Iuli Dobre

2 comentarii la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu gyke :

    Mda
    Dacă Bagatskis era, trist și Dragan răvășit, însemnă că Manolopoulos e de-a dreptul devastat de toate aceste probleme... Oare ce i s-ar putea întâmpla grecului? Să piardă vreun meci la 80 de puncte?
    Ar trebui să vadă fața plină a paharului... Are acum alături un monstru sacru al managementului baschetbalistic omânesc, un om care a scris istorie, o legendă... M-am bucurat teribil să-l văd pe Alex Iacobescu pe bancă, într-o ținută de o eleganță discretă, de fapt stând mai mult în picioare și discutând afabil cu cei trei cavaleri ai fluierului.
    Sper din tot sufletul să am extraordinara oportunitate în acest sezon de a-l primi așa cum se cuvine la Sibiu și a-l felicita pentru această mult așteptată revenire.

    cu 5 luni în urmă (31.10.2023) Raspunde
  • CSM Focșani Lex 8 :

    nu doar sanatatea
    dar si talentul ii impiedica pe dinamovisti

    cu 5 luni în urmă (03.11.2023) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!