Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Probleme mari cu votarea jucătorilor la All Star Game 2012!

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
22.02.2012

Luni, 20 februarie, site-ul Federaţiei Române de Baschet a dat start votului pentru All Star Game 2012 la baschet masculin, eveniment care va avea loc pe 20 martie, la Timişoara.

În cazul publicului FRB a decis să folosească acelaşi sistem de votare ca şi anii trecuţi, menţionând de această dată că de pe o adresă IP se poate vota o singură dată. Aici apare o mare problemă sesizată de majoritatea celor care au încercat să-şi nominalizeze favoriţii în lupta pentru un loc la All Star Game.

Concluzia este că dacă aveţi acelaşi IP ca şi anul trecut, soft-ul FRB ia în considerare votul de anul trecut, iar anul acesta nu mai puteţi vota.

by hubatheo » Tue Feb 21, 2012 6:49 pm
Eu nu inteleg cum se poate vota. Cand apas pe nume unui jucator imi deschide pagina lui de statistica de pe situl frb si nu se inregistreaza niciun vot. Plus ca mi-au fost colorati dinainte vreo 4 jucatori din primele 4 coloane, la pivoti nu. Razvan tu cum ai reusit sa votezi?

by hubatheo » Tue Feb 21, 2012 11:06 pm
Ignorand postul lui Viking, cred ca mi-am dat seama de ce nu pot vota. In textul articolului scrie ca de pe un IP se poate vota doar o singura data, iar mie imi apar direct rezultatele cu voturile mele de anul trecut ! (Cooley, Dykes, Forte si Dumitru) in galben iar la pivoti nimeni cu galben pentru ca anul trecut la pivoti am votat pe Mladenovic. Halal vot organizat de frboschet, daca ai votat anul trecut de pe un IP, nu mai poti vota anul acesta

by ndesign » Wed Feb 22, 2012 7:27 am
le fel si la mine: acasa, la birou etc...
(mesaje preluate de pe forum.bcmures.ro)

În acest fel se explică numărul foarte mare de voturi de până acum, aproximativ 2000 în doar două zile. Luând în calcul aceste aspecte, dacă problema nu se rezolvă, votarea din partea publicului este practic inutilă.

Zoran Krstanovic şi Virgil Stănescu votaţi, de un user, pe aceeaşi poziţie!

1 comentariu la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca hell :

    Vot
    Nu inteleg de ce sunt probleme, am acelasi IP ca si anul trecut si am votat fara probleme si am votat intr-o anumita masura diferit!

    cu 12 ani în urmă (23.02.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!