Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Probleme serioase pentru Andrii Kalnichenko?

Paul Olar

Paul Olar
04.03.2016

După accidentarea lui Branko Jorovic, U-Banca Transilvania primește o nouă veste îngrijorătoare. Andrii Kalnichenko are șanse minime să joace duminică la Sibiu, conform spuselor lui Marcel Țenter. Tehnicianul a dat de înțeles că problemele ex-sovieticului sunt cât se poate de serioase, Kalnichenko efectuând ieri un RMN pe cord.

“După cum ştiţi, Jorović nu va mai juca în acest sezon, Kalnichenko este incert pentru meciul de la Sibiu. Sper să nu fie nimic grav, ne rugăm pentru el, pentru sănătatea lui, să fie totul în regulă. Kalnichenko a făcut joi seara un RMN special pe cord şi astăzi vom şti exact ce se întâmplă cu el”, a spus Țenter, potrivit u-bt.ro.

Reamintim faptul că Andrii a ratat duelul de săptămâna trecută cu Steaua CSM EximBank din cauza unui puseu de tensiune.

Extrema a bifat 16 prezențe în actuala stagiune de Ligă Națională, remarcându-se cu medii de 7.3 puncte, 2.8 recuperări și 1.1 pase decisive, cu 7.9 în dreptul eficienței.

*Foto: Andor Marton

4 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca free62 :

    free62
    Daca nici Andrii nu mai poate juca, din punctul meu de vedere ar trebui sa ne luam demn si decnet gandul de la finala...sigur se poate intampla, dar ar fi o minune. Inca o schimbare ar destabiliza tot angrenajul si eu cred ca e aproape imposibil sa ii gasesti inlocuitor de acelasi nivel acum, pt ca el e un juctaor extraordinar de polivalent si disciplinat dincolo de executiile de moment. El chiar joaca pt echipa si nu pt el.

    cu 8 ani în urmă (04.03.2016)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe icsabex:

      "Nema" schimbari
      Nici nu se mai pot face schimbari, perioada de transferuri a trecut. Sau gresesc?

      cu 8 ani în urmă (04.03.2016)
    • CSM CSU Oradea ts_cata:

      ...
      Ai dreptate. Dupa 28 februarie nu se mai pot face schimbari in lot.

      cu 8 ani în urmă (04.03.2016)
    • U BT Cluj-Napoca free62:

      free62
      Eh ceva imi spune ca se vor mai putea face, fie inainte de playoff sau candva...in Romania exista derogari si de la baut apa. Oricum e o aberatie sa poti schimba 6 jucatori pana in 28 februarie si dupa aia sa nu poti. Pai daca se rup 2 straini inainte de playoff ce se intampla la o echipa? Daca e sa aducem petarde tot vom aduce si cu si fara restrictii la transferuri pt ca nu exista scouting si mai ales nu exista bani.

      Oricum la SIbiu va fi infernal, o sa ne fugareasca aia de o sa scoata sufletul din echipa lui U. Fara Jucan, fara Andrei, fara Jorovic si cu doi juctaori adusi peste noapte, neintegrati, in conditiile in care la o echipa care se bazeaza pe defensiva asta e un lucru extrem de important. Ca sa faci fata la o astfel de situatie trebuie noroc. Ca sa nu mai discutam ca dupa aia vine Oradea...din pacate ploua cu accidentari la Cluj in ultimele sezoane. Pacat ca echipa a fost in crestere, au fost sperante mari si reale, totul parea ca incepe sa se lege si acuma a ramas optimismul

      cu 8 ani în urmă (04.03.2016)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!