Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Programul echipelor românești în cupele europene în această săptămână

Programul echipelor românești în cupele europene în această săptămână

În sezonul 2022-2023, România are cinci echipe în cupele europene: U-BT Cluj-Napoca în EuroCup, CSM CSU Oradea, SCM U Craiova și CSO Voluntari în FIBA Europe Cup și SCM Timișoara în Alpe Adria Cup. Toate aceste formații au programate meciuri la mijlocul acestei săptămâni.

Urmează câteva zile pline pentru baschetul românesc. Astăzi, 10 octombrie, se încheie etapa a doua a Ligii Naționale, miercuri au loc patru partide în cupele europene, iar în weekend se va juca cea de-a treia rundă a campionatului.

Cele mai așteptate confruntări sunt cele din EuroCup, FIBA Europe Cup și Alpe Adria Cup, acolo unde România este reprezentată pe plan internațional. Iată programul celor cinci formații din țara noastră, angrenate în cupele europene:

  • SCM Timișoara vs. Spisski Rytieri (Alpe Adria Cup, miercuri, 12 octombrie, ora 18:30, YouTube)
  • SCM U Craiova vs. CSO Voluntari (FIBA Europe Cup, miercuri, 12 octombrie, ora 19:00, YouTube)
  • JL Bourg vs. U-BT Cluj-Napoca (EuroCup, miercuri, 12 octombrie, ora 20:30, Prima Sport 5)
  • Cholet vs. CSM Oradea (FIBA Europe Cup, miercuri, 12 octombrie, ora 21:00, YouTube)

Pentru grupările din EuroCup și FIBA Europe Cup aceste partide reprezintă debutul în sezonul regulat al acestor competiții în stagiunea 2022-2023, în timp ce SCM Timișoara a mai disputat deja două jocuri în Alpe Adria Cup, ambele încheiate cu victoria bănățenilor.

*foto: Roby Boroș/Facebook – CSM Oradea

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!