Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Programul formațiilor românești în cupele europene în această săptămână

Programul formațiilor românești în cupele europene în această săptămână

Cele trei echipe românești din FIBA Europe Cup își termină în această săptămână participarea în prima fază a grupelor, iar U-BT Cluj-Napoca o să joace pe terenul finalistei precedentului sezon din 7DAYS EuroCup.

SCM U Craiova are locul asigurat în Top 16 FIBA Europe Cup, într-o situație extrem de favorabilă fiind și CSM Oradea pentru a atinge faza următoare, iar CSO Voluntari stă la mâna ei pentru a obține calificarea. În EuroCup, U-BT merge în Turcia și se va duela cu Frutti Extra Bursaspor, surpriza stagiunii precedente a competiției.

Programul formațiilor românești arată astfel:

Miercuri, 30 noiembrie

Frutti Extra Bursaspor vs. U-BT Cluj-Napoca - ora 19.00, live pe Prima Sport 1

CSO Voluntari vs. HAKRO Merlins Crailsheim - ora 20.00, Metropola TV și YouTube FIBA - The Basketball Channel

Norrkoping Dolphins vs. SCM U Craiova - ora 20.00, YouTube FIBA - The Basketball Channel

Kangoeroes Mechelen vs. CSM CSU Oradea - ora 21.30, YouTube FIBA - The Basketball Channel

U-BT are 2-3 bilanț în Grupa A din EuroCup înaintea acestei deplasări la Bursa. Trecând la FIBA Europe Cup, situația în grupă pentru Craiova și Oradea este asemănătoare, ambele fiind cu 4-1 bilanț, doar că oltenii au deja locul asigurat în Top 16, iar bihorenii matematic încă nu sunt acolo. CSO Voluntari are doar varianta victoriei pentru a se califica, aceasta fiind necesară la o diferență de cel puțin 16 puncte în meciul cu HAKRO Merlins Crailsheim.

*foto: fiba.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!