Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Programul Memorialului Elemer Tordai

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
26.08.2014

Memorialul Elemer Tordai

Sala Transilvania din Sibiu va găzdui o nouă ediţie a Memorialului Elemer Tordai. Turneul amical se va desfăşura în perioada 28-30 august. Echipele participante la eveniment sunt CSU Sibiu, BC Mureş Târgu Mureş, SCM U Craiova şi Universitatea Cluj-Napoca.

Deşi BCM U Piteşti era una dintre formaţiile ce trebuia sa ia startul la acest turneu, argeşenii şi-au anulat prezenţa. Astfel, U Cluj-Napoca, nou-promovata în Liga Naţională de Baschet masculin, se alătură celorlalte trei team-uri.

Iată programul turneului:

Joi, 28 august

ora 17:00, CSU Sibiu vs. U Cluj-Napoca

ora 19:00, BC Mureş vs. SCM U Craiova

Vineri, 29 august

ora 17:00, U Cluj-Napoca vs. BC Mureş

ora 19:00, CSU Sibiu vs. SCM U Craiova

Sâmbătă, 30 august

ora 10:30, U Cluj-Napoca vs. SCM U Craiova

ora 12:30, CSU Sibiu vs. BC Mureş

Din câte se pare, echipa condusă de către Hristu Şapera a renunţat la participare deoarece are probleme de efectiv. Pe lângă faptul că argeşenii mai aşteaptă un al doilea pivot care să le completeze lotul, Mirko Kovac şi Cornel Alexiu s-au accidentat.

Astfel, primul turneu la care BCM U va participa va fi cel de la Târgu-Jiu, din perioada 6-7 septembrie. Apoi, piteştenii vor pleca în Grecia pentru a disputa câteva partide amicale cu Aris Salonic şi Katherini, urmând ca între 19 şi 21 septembrie să evolueze la Cupa Steaua. Este posibil ca Şapera&Co, la întoarcerea din ţara elenă, să dispute două meciuri amicale cu Levski Sofia şi Lukoil Academic Sofia.   

foto: csufans.ro

6 comentarii la aceasta stire:
  • tzontzolino :

    lot Cluj
    Va fi tare curios ce lot va avea U Cluj Napoca la acest turneu...

    cu 9 ani în urmă (26.08.2014)
    • U BT Cluj-Napoca hell:

      !
      Nu au anuntat nimic, nu stiee nimeni dac au inceput pregatirea..... Este doar proiect al unui "nime`" care a avut de ales intre neinfintarea acestei echipe si necesitatea desfintarii catorva posturi si promovarea cu orice mijloace (intrebatii pe cei de la Rapid cum au ajuns la Cluj si cum au pierdut meciul sau mai bine zis pe mana cui......). Nu este un proiect pentru "U" este doar un proiect pentru salvarea tronului unor functionari ........

      cu 9 ani în urmă (27.08.2014)
    Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca carlos_cj :

    :)
    Participa la acest turneu o echipa cu lot de prima jumatate a campionatului din Liga Secunda. Cred ca mai mult vor incurca decat ajuta la pregatirea echipelor. Nu e de plans daca Clujul ar avea 2 echipe in prima liga. Dimpotriva. Dar cu conditia ca scopul sa fie performanta, nu incerce sa dea unul Vasu peste picioarele altora care cat de cat au realizat ceva.

    cu 9 ani în urmă (27.08.2014) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca paulvero :

    ultimele transferuri
    Sunt in proba 7 straini la U Cluj, care vor participa la turneul d la Sibiu.vor pastra 4-5 dintre ei.cu inca 2-3 romani decenti ekipa nu o sa fie chiar slaba.dintre cei 7 , 4 sunt chiar peste medie...asteptam meciurile d maine...

    cu 9 ani în urmă (27.08.2014)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      !
      Interesant, oare nu sunt mercenari? parca era vorba de romani, de studenti romani, de studenti clujeni? Unde au disparut planurile astea marete? Telenovele "U" continua in acelasi ritm si la acelasi nivel din cate se vede! Mai nou "U" a devenit mult prea mult sinonim cu minciuna, cu suporterul de pe net si cu petardele!

      Hai U Banca Transilvania!!!!

      cu 9 ani în urmă (28.08.2014)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      !
      Ah, da, dupa postul meu a aparut si interviul cu cej de la "*" Cluj

      cu 9 ani în urmă (28.08.2014)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!