Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Radovan Markovic, cel mai constant elev al lui Cristi Achim la Memorialul „Antonio Alexe”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
14.09.2015

CSM-U Oradea a jucat în weekend-ul recent încheiat trei partide amicale în cadrul Memorialului „Antonio Alexe”, acolo unde a bifat două victorii și o înfrângere. Chiar dacă nu a fost de fiecare dată principalul remarcat din tabăra bihorenilor, fundașul sârb Radovan Markovic a fost cel mai constant jucător pregătit de Cristi Achim în cele trei confruntări. 

Mai exact, Markovic a terminat cele trei partide cu următoarele cifre: 

vs. Albacomp Szekesfehervar (81-97) - 13 puncte

vs. MZT Skopje (98-94) - 19 puncte din care 15 marcate din spatele liniei de 3 puncte

vs. Inter Bratislava (77-62) - 12 puncte

Astfel, în cele trei partide jucate în weekend în Arena „Antonio Alexe” din Oradea, Rade Markovic a marcat în total nu mai puțin de 44 de puncte. 

De asemenea, evoluții notabile au avut și Uros Lucic, Will Franklin, Sean Barnette, Andrei Mandache, Salih Nuhanovic sau Dani Popescu. 

*Foto: Roby Boros (Facebook CSM Oradea)

1 comentariu la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea Big Ghitza :

    dani popescu...
    Dani popescu s-a remarcat pozitiv doar in al 3-lea meci... in primul a avut -7 la eficienta.. iar in al doilea meci a fost inexistent.. imbucurator totusi ca in al 3-lea meci a jucat intr-adevar bine. Marea dezamagire pt mine e Tibarna...ce s-a imbunatatit la el e doar procentajul la libere...in rest slab de tot..pacat...echipa are mare nevoie de aportul lui. Sa speram ca isi va reveni..

    cu 8 ani în urmă (15.09.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!