Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Radu Paliciuc la Steaua București

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
12.10.2012

Radu Paliciuc se va transfera la Steaua București, informează site-ul bcmures.com. Sportivul originar din Brașov nu va mai face deplasarea la Brazi pentru jocul din etapa a 2-a în Liga Națională.

În vârstă de 24 ani, Paliciuc măsoară 1.98 metri și este extremă. El a mai jucat în primul eșalon la CSU Brașov. În sezonul 2011/12, Radu a bifat 25 prezențe în primul eșalon pentru BC Mureș și a avut medii de 2.3 puncte și 1.4 recuperări pentru 2.6 la eficiență în 8.3 minute.

Paliciuc a mulțumit pentru susținere publicului mureșean prin intermediul site-ului oficial:

"Am învăţat foarte mult la Tg-Mureş, îmi place atomsfera la meciuri, dar pentru mine se iveşte o ocazie mare de a juca mai mult . Aş dori să-i transmit fanilor BC Mureş salutări şi aş vrea ca ei să-şi susţină echipa în continuare aşa cum au făcut-o şi până acum." 

Foto: Radu Roșca (www.staychill.net) 

1 comentariu la aceasta stire:

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!