Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Rajko Kljajevic la cea mai solidă prestație în Divizia A

Adrian Micinic

Adrian Micinic
28.01.2012

Muntenegreanul Rajko Kljajevic a realizat cea mai bună prestație personală de la sosirea sa în România. Pivotul Energiei Rovinari a fost unul dintre cei mai buni oameni ai lui Slobodan Nikolic în victoria asupra lui Dinamo București, scor 88-81.

Sportivul în vârstă de 27 ani a bifat 20 minute de joc. În această perioadă el a avut 7/8 la aruncările de două puncte și 1/2 la linia de pedeapsă pentru un total de 15 puncte marcate. Rajko a contribuit cu 6 recuperări și o pasă decisivă având și două posesii pierdute pentru un indice de 18 la eficiență.

Kljajevic a fost al doilea marcator și al doilea om ca și utilitate în echipa gorjeană la meciul cu Dinamo București. În patru meciuri jucate pentru Energia Rovinari, acesta are medii de 6.0 puncte, 2.5 recuperări și 0.5 pase decisive cu 1.3 posesii pierdute pentru 5.3 la eficiență în 10.4 minute pe meci.

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe realgorj :

    Bun...
    Bun jocul lui Rajko, un pivot puternic .

    cu 12 ani în urmă (29.01.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!