Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Randal Falker continuă alături de CSU Sibiu

Eduard Popa

Eduard Popa
21.06.2019

Randal Falker continuă alături de CSU Sibiu

randal falker csu sibiu

Pivotul american Randal Falker este primul jucător care va continua alături de CSU Sibiu și în sezonul următor. Falker a semnat cu formația de pe malul Cibinului un contract valabil pe un sezon.

Falker a semnat cu Sibiul pe o perioadă de un an. El s-a alăturat formației antrenate de Dan Fleșeriu la începutul sezonului precedent și a contribuit la câștigarea Cupei României și la prima califica în finala LNBM, după 20 de ani, pierdută însă cu 1-3 în fața celor de la CSM CSU Oradea.

În 35 de partide în sezonul precedent, Randal Falker a adunat o medie de 14 puncte, 7,4 recuperări (3,2 ofensive), 1,7 pase decisive și 1,1 capace. El a strâns 54,4% de la 2 puncte, 29% de la 3 puncte și 56,8% de la libere, pentru un indice de +14 la eficiență. Mediile sale au urcat la 11,3 puncte, 8,2 recuperări și +16,6 indice al eficienței în playoff-ul LNBM, în doar 26 de minute jucate pe meci.

Totodată, Falker a adunat și 13 puncte cu 11 recuperări și +17,5 indice al eficienței în 4 meciuri din Cupa României.

Înainte să ajungă la CSU Sibiu, Randal Falker a mai jucat timp de două sezoane la CSM Steaua Eximbank, acolo unde și-a mai trecut în palmares două finale de LNBM.

Urmează să vedem ce nume vor mai confirma vicecampionii României. Important de precizat este că la finalul stagiunii precedente, antrenorul Dan Fleșeriu a susținut că vor încerca să țină sub contract tot mai mulți jucători din echipa care a fost aproape de un nou titlu în visteria clubului sibian.

*foto: Valentin Todea

8 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe trancer :

    Sibiu
    După mine Falker este cel mai determinant jucător din ce a avut Sibiul anul trecut, chiar și în condițiile în care eu apreciez ca nu a fost jucat cât ar fi trebuit, pe parte ofensiva zic. Un început ok acolo!

    cu 4 ani în urmă (21.06.2019)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      absolut corect
      Determinant nu doar in teren, ci si in vestiar. E un semn bun ca el e primul semnat, iar daca ne uitam pe cifre, in playoff e cam singurul care si le-a imbunatatit.
      Eu cred ca vom reusi sa ne pastram front court-ul, cred eu cel mai puternic din sezonul trecut in LNB si pe care nu am reusit sa il valorificam la maxim. Anul asta, cu doua schimbari inspirate la oamenii mici, poate vom reusi sa ajutam si oamenii mari sa fie ma eficienti si productivi.

      cu 4 ani în urmă (21.06.2019)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe trancer:

      Re:
      Asa e, a fost evidenta problema voastră în sezonul trecut. Sa domini de o asa maniera recuperările dar sa nu profiți de asta, este ceva ce nu am mai văzut pana acum.
      În condițiile tale, dacă ii mențineți pe Cooper și Philmore și adăugați doi jucători de backcourt care sa aibă și arme ofensive, atunci într-adevăr ati putea conta cu adevărat. Numai ca astfel de jucători înseamnă și bani mulți, iar aici nu ați stat bine pana acum...

      cu 4 ani în urmă (21.06.2019)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea unguru1432 :

    Basketball Champions League
    Oradea - DA
    Sibiu - BA

    cu 4 ani în urmă (21.06.2019)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      Haha
      Relax, că tot în grupele EuropeCup ajungeți și voi...

      cu 4 ani în urmă (21.06.2019)
    • BC CSU Sibiu 45tef:

      Frustrări?
      Ce-i cu emoțiile astea negative domnu ungur?😂😂

      cu 4 ani în urmă (22.06.2019)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea rexdecebal :

    parere
    Oare cat de frumos si spectaculos ar fi baschetul de la noi daca s-ar juca fara restrictii de nationalitate?!?! Ne chinium degeaba cu jucatori autohtoni!!!

    cu 4 ani în urmă (22.06.2019)
    • BC CSU Sibiu ionutz_morar:

      Romani
      Acelasi lucru s-a zis si la fotbal legat de regula U21 si se pare ca acum este buna aceea regula.Eu zic ca avem si jucatori romani tineri care joaca bine si inca mai pot sa creasca.Ii avem pe Kuti,Bobe,Tohatan,Fometescu,Gavriloaia,Casale,Diculescu si mai sunt,problema e ca nu ,li se acorda mai multa incredere chiar daca mai gresesc.

      cu 4 ani în urmă (22.06.2019)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!