Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Randal Falker, primul double-double al sezonului

Randal Falker, primul double-double al sezonului

BC CSU Sibiu a obținut prima victorie a sezonului 2019/2020. Echipa antrenată de Dan Fleșeriu a avut mult de muncă pentru a trece pe teren propriu de CSA Steaua București, la final cu scorul de 84-80. Randal Falker a fost cel mai eficient jucător al grupării de pe Cibin și a înregistrat primul double-double al sezonului.

Pivotul american a fost titular în garnitura lui Dan Fleșeriu. Falker a terminat cu 14 puncte, 11 recuperări, 2 pase decisive, un capac și un turnover. El a fost foarte precis la aruncările din acțiune și a terminat cu 5/6 de la 2 puncte și 1/1 de la 3 puncte, în timp ce de la linia de libere a marcat 1/3. În urma acestei prestații, Falker a înregistrat un indice al eficienței de 24 de unități.

BC CSU Sibiu a avut patru jucători în double digits în meciul cu Steaua. Pe lângă Falker, Barry Stewart a contribuit cu 18 puncte, Isaiah Philmore cu 15 puncte iar Lucas Tohătan cu 12 puncte.

Echipa antrenată de Dan Fleșeriu a obținut prima victorie a stagiunii la al treilea meci disputat iar acum se pregătește pentru debutul în FIBA Europe Cup. BC CSU Sibiu joacă pe terenul lui CSM CSU Oradea în competiția europeană, miercuri, 23 octombrie.

foto: BC CSU Sibiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!