Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Rashard Odomes: „Știam că va fi un joc al run-urilor și ne-am făcut treaba”

Rashard Odomes: „Știam că va fi un joc al run-urilor și ne-am făcut treaba”

CSO Voluntari a obținut a patra victorie consecutivă în European North Basketball League, trecând cu scorul de 84 la 76 de Newcastle Eagles. Drept consecință, ilfovenii au urcat pe prima poziție a grupei B și s-au calificat în sferturile de finală ale competiției.

Liderul alb-albaștrilor a fost Rashard Odomes, care a adunat 27 de puncte, 5 recuperări, 4 pase decisive și un capac, pentru un indice al eficienței de +26. Jucătorul american a avut 9/14 din interiorul semicercului (64.3%) și 9/10 de la linia de libere (90%).

La final, Odomes a vorbit despre ce s-a schimbat în repriza secundă, despre cum e să evoluezi împotriva unei formații ca Newcastle Eagles și cât de diferită e față de grupările din Liga Națională, dar și despre publicul din Sala Gabriela Szabo:

Am ajustat micile detalii. Am discutat la pauză despre ce trebuie să facem și am ieșit pe teren și am executat planul. Am fost agresivi, știam că va fi un joc al run-urilor și ne-am făcut treaba. Nu e așa diferit (n.r. jocul cu Eagles față de confruntările din LNBM), a trebuit doar să jucăm la același nivel cu ei. Sunt o echipă bună, au fost agresivi, au fost rapizi și noi a trebuit să ne ajustăm la asta. Cu siguranță, a fost un public excelent astăzi. Le mulțumim pentru energia lor și chiar ne-au ajutat. Aveam nevoie de energie, am început mai slab, iar fanii ne-au ajutat și le suntem recunoscători.

MVP-ul lui CSO Voluntari a fost întrebat de Cosmin Petrescu dacă are probleme cu spatele după ce „și-a cărat” echipa în ultimele două meciuri, cel cu U-BT Cluj-Napoca și cel cu Newcastle Eagles:

E bine, e perfect. Ei m-au „cărat” pe mine, ei m-au ajutat. Când eram accidentat, s-au descurcat excelent și acum încerc să ajut cum pot.

În cele trei partide jucate în ENBL, Rashard Odomes are medii de 13.7 puncte, 4.0 recuperări și 2.0 pase decisive.

*foto: Cătălin Soare

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!