Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Record de faulturi dictate într-un meci din acest sezon al LNBM

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
12.03.2019

arbitri u bt cluj pitesti

U BT Cluj-Napoca și BCM U Pitești au oferit o partidă decisă în prelungiri, în epilogul etapei cu numătul 6 din Grupa Roșie a Ligii Naționale de Baschet Masculin. Formația clujeană a reușit să se impună într-un final cu scorul de 106-104.

La această partidă a fost stabilit un record stagional la numărul de faulturi dictate, și anume 66. BCM U Pitești a comis 36 de greșeli, în timp ce U BT Cluj-Napoca „a colecționat” 30 de faulturi.

În urma unui acestui joc cu multe faulturi, câte doi jucători de la fiecare formație au părăsit mai repede parchetul. Andrei Calnicenco și Jason Washburn de la gazde, respectiv Tony Bishop și Maksym Korniienko de la oapseți.

Campion la faulturi obținute a fost Kyndall Dykes cu 12, în timp ce Jahii Carson a scos 9 faulturi.

Mai jos vă prezentăm o scurtă listă cu partidele în care s-au în înregistrat cele mai multe faulturi în sezoanele trecute:

2017/2018 – SCM Timișoara vs U BT Cluj-Napoca – 65 faulturi (33-32)
2016/2017 – SCM Timișoara vs BC CSU Sibiu – 69 faulturi (35-34)
2015/2016 – CSM CSU Oradea vs SCM U Craiova – 60 faulturi (22-38)

*foto: Manases Sandor / u-bt.ro

5 comentarii la aceasta stire:
  • tanaseb :

    Faulturi
    Sturanovic a fost eliminat si el pentru Pitesti. De aici si avantajul mare pe care l-am avut in ultimul minut (oaspetii nu au avut pivot strain).

    cu 5 ani în urmă (12.03.2019)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      Mda
      Trebuia eliminat și Washburn la body check - ul pe care i l-a aplicat lui Ciotlăuș...

      cu 5 ani în urmă (12.03.2019)
    Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca Acs Titi :

    Nu stiu de ce va mirati
    dar daca urmariti statisticile, cei trei "fluierasi" au medii de peste 20 faulturi pe meci fiecare in parte. Rezulta ca 60 de faulturi sunt putine. La astia s-ar adauga faur, dragos nicolae,bertalan si drugau. Cred ca toti ar putea fi angajati fara concurs la UPU pe post de resurscitator gura-la-gura ( daca tot le place sa "respire" mult)! Ar putea salva multe vieti, in loc sa bage in boala mii de suporteri!

    cu 5 ani în urmă (13.03.2019)
    • U BT Cluj-Napoca TitiAcs:

      mii de scuze
      pur si simplu mi-a scapat "frumuselu" mircea serban !

      cu 5 ani în urmă (13.03.2019)
    Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca Acs Titi :

    Astazi in meciul de cupa
    se va ajunge probail din nou la 55-60 de faulturi. BRIGADA : stoica , dragos nicolae, alexandra stan. In plus cel putin 3 tehnice ! Vorbim miine... sau cine stie, stoica fara grigoras poate face minuni.

    cu 5 ani în urmă (13.03.2019) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!