Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Recuperarea lui Nandor Kuti, documentată într-un scurtmetraj. Video

Recuperarea lui Nandor Kuti, documentată într-un scurtmetraj. Video

Nandor Kuti a revenit cu succes pe parchet în finalul sezonului actual din Liga Națională, după ce a suferit o accidentare în luna decembrie a anului trecut. Sportivul legitimat la U-Banca Transilvania a luat hotărârea de a se opera în februarie. 

Procesul de recuperare al baschetbalistului român în vârstă de 24 de ani a făcut subiectul unei producții video de un minut. Filmulețul este narat chiar de Kuti, care explică stările prin care a trecut și deciziile pe care a trebuit să le ia.

 

Aceasta este povestea din spatele sezonului meu. A fost un sezon greu, plin de obstacole neasteptate. Cu toate aceastea, am decis sa lupt, sa ma ridic inapoi si sa revin. Treaba nu este inca gata, dar ma simt bine sa fiu din nou pe teren, unde imi este locul! 💪🏼💯 Credits to @horeamerce ! Ai facut o treaba extraordinara!🔥 Multumesc!🙌🏼 @nike #nikebasketball #YouCantBeStopped

Posted by Kuti Nandor on Saturday, June 12, 2021

Kuti este implicat în finala campionatului dintre CSM Oradea și U-BT Cluj-Napoca, care a ajuns la meciul trei al seriei.

*Foto: Valentin Todea/baschet.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!