Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Revista CSU Fans va ajunge la ediţia cu numărul 100

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
23.02.2012

Cu ocazia jocului programat pe 24 martie, dintre CSU Sibiu şi BC Timişoara, revista dedicată suporterilor sibieni, intitulată sugestiv: CSU Fans ajunge la ediţia cu numărul 100.

În acest context Asociaţia Al 6-lea jucător doreşte să vadă iubirea suporterilor faţă de acest sport. De aceea, până în data de 1 martie, suporterii tuturor echipelor de baschet sunt rugaţi să trimită la adresa forum@csufans.ro, fotografii în care apar alături de însemnele echipei favorite, în cele mai neobişnuite locuri (exemplu: într-o ţară străină, în alt oraş etc).

Cele mai bune fotografii vor fi incluse în revista cu numărul 100, ediţie care va fi tipărită în aproximativ 4.000 de exemplare şi distribuită în aproape toate sălile de baschet din ţară.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!