Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Richard, după victoria Clujului: „Nu ne-am descurajat, ci am rămas uniți”

Richard, după victoria Clujului: „Nu ne-am descurajat, ci am rămas uniți”

Cu puțin peste cinci minute rămase din meci, Happy Casa Brindisi o conducea pe U-BT Cluj-Napoca la o diferență de opt puncte: 63-55. A urmat un parțial de 21-8 al alb-negrilor, care au obținut a doua victorie în grupele Basketball Champions League: 76-71.

Fără dubii, cel mai important jucător al lui U-BT a fost Patrick Richard. În ultimele trei minute ale jocului, căpitanul campioanei României a înscris 12 puncte consecutive, fără să rateze. În total, „Petrică” a avut 24 de puncte, 5 recuperări, 4 pase decisive, o intercepție și un indice al eficienței de +22.

Un meci complicat într-un loc unde este dificil să joci. Nu am practicat cel mai bun baschet al nostru, însă am condus în cea mai mare parte a partidei. Ei au reușit un parțial mare, am fost conduși la cinci puncte, dar nu ne-am descurajat, ci am rămas uniți. Am câștigat câteva mingi în apărare și apoi am înscris niște coșuri importante prin care am obținut o victorie dificilă în deplasare. Acum avem 2-0 în grupă”, a declarat Richard la conferința de presă organizată în PalaPentassuglia.

Pentru U-Banca Transilvania urmează acum duelul cu CS Dinamo București din etapa a 5-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin.

*foto: championsleague.basketball

4 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea Sebas :

    Domnilor
    Ne aflam in cel mai inalt punct din ultimii ani in ceea ce priveste prestatiile si rezultatele unei echipe de club de baschet din Romania! Va propun sa ne bucuram de acest moment si sa il constientizam ca atare. Anul acesta echipa din Cluj in frunte cu cei doi fenomenali Petrica si Stipe au o buna sansa sa scrie istorie. Incredibil ce jucător poate sa fie Richard daca e odihnit psihic.

    Toate felicitările merg asadar spre echipa clujeana!

    Acestea fiind spuse, maine intram noi in scena. Sa nu credeti ca ne vom lasa mai prejos, vom castiga sigur, in ciuda perioadei mai putin fericite, va garantez ca vom castiga!

    Si imi permit sa mai spun si sa cred ca cu toate ca echipa Clujului pare ca vine dintr-o liga mult mai puternica si se joaca cu echipele de pe plan intern in momentul de fata, prin prestatiile lor nu fac decat sa ii forteze si pe ceilalti sa fie mai buni, mai puternici. De fapt asta am observat de-a lungul ultimilor ani in special la cele doua cluburi care si-au disputat in ultimul timp majoritatea premiilor, in fiecare an au crescut dorind sa ii bata pe ceilalti, atat Cluj cat si Oradea au crescut impreuna din dorinta de a fi mai buni pe teren împotriva celorlalti. Din toate acestea doar noi, suporterii, am avut de castigat.

    cu 2 ani în urmă (19.10.2021) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca hunterUCJ :

    Domnule...
    ...Sebas, mi-ar părea rău să rămână fără răspuns comentariul tău. Nu-mi aduc aminte foarte multe comentarii de genul ăsta, la adresa Universității Cluj, din partea suporterilor altor echipe. Eu vreau să-ți mulțumesc pentru gest, cuvinte și atitudinea asta ce denotă caracter și fair play.

    Te asigur că, cel puțin în ceea ce mă privește, îmi doresc ca Oradea să facă un meci cât mai bun mâine. Orice victorie a unei echipe românești în Europa înseamnă un plus pentru imaginea baschetului nostru.

    Asta atrage după sine nu doar mai multă (și mai bună) competiție internă, după cum ai spus. Atrage și jucători de o calitate mai bună care, astfel, vor fi ceva mai interesați să accepte oferte venite dinspre echipe din România. Ceea ce, așa cum ai spus, este în interesul nostru direct ca și suporteri, fiindcă ajungem să vedem meciuri mai tari și mai spectaculoase.

    Baftă Oradiei mâine, sper că va fi meciul în care voi fi contrazis privitor la ce am spus după cel cu Sibiu. Promit să fiu primiul care voi recunoaște (cu plăcere) că voi fi greșit.

    cu 2 ani în urmă (20.10.2021)
    • CSM CSU Oradea Sebas:

      Nu pot decat
      Sa va mulțumesc si sa va dau dreptate! Negreșit vom castiga maine!

      cu 2 ani în urmă (20.10.2021)
    • U BT Cluj-Napoca ereticus:

      @Sebas
      Bafta, ma voi bucura sincer cu voi si pentru voi!

      cu 2 ani în urmă (20.10.2021)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!