Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Rijad Avdic este al doilea transfer al zilei pentru CSM Focșani

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
25.07.2023

Rijad Avdic este al doilea transfer al zilei pentru CSM Focșani

După achiziția lui Sherwood Brown, jucător cu experiență în Liga Națională, CSM Focșani a anunțat oficial al doilea transfer al zilei. Vrâncenii s-au înțeles cu Rijad Avdic pentru sezonul 2023/24.

Avdic sosește din țara sa natală, Bosnia & Herzegovina, în care a evoluat pentru KK Bosna (trei meciuri) și OKK Spars Sarajevo (15 meciuri). În 18 meciuri din stagiunea anterioară a Campionatului Bosniei, el a avut medii de 9.6 puncte, 6.4 recuperări și 1.3 pase decisive, cu un procentaj impresionant de 42% al aruncărilor de la distanță.

Rijad are 25 de ani și evoluează la poziția 3. Pe lângă experiența din Campionatul Bosniei, el a evoluat și în 10 meciuri din eșalonul secund al Ligii Adriatice, alături de OKK Spars Sarajevo, în care a avut medii de 6.9 puncte și 3.3 recuperări.

De-a lungul carierei sale, baschetbalistul bosniac a mai jucat pentru formația U18 a lui Alba Berlin, pentru SSV Iok Bernau Alba, pentru echipa a doua a lui Bayern Munchen, dar și pentru WWU Baskets Muenster.

Până la acest moment, lotul lui CSM Focșani are patru oameni în componență. Pe lângă Rijad Avdic, vrâncenii i-au mai transferat pe Sherwood Brown, Dragoș Axinte și Alexandru Coconea.

*foto: unibaskets.ms

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!