Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Rob Wallace: "Mergem la Piteşti pentru a câştiga"

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
24.10.2012

Nou-promovata de la Farul Constanţa are un început slab de campionat, după patru etape clasându-se pe penultima poziţie a clasametului cu doar 4 puncte. În etapa a patra a Ligii Naţionale de baschet masculin, echipa antrenată de Costel Cernat a cedat la Giurgiu cu scorul de 71-87. Pentru marinari urmează partida contra câştigătoarei Cupei şi a SuperCupei României.

Total Baschet a luat legătura cu Rob Wallace, extrema constănţenilor. Acesta ne-a declarat faptul că echipa a avut un start dur de campionat dar cu timpul va fi bine.

"În ultimul meci am avut o primă jumătate foarte bună, însă de acum trebuie să muncim împreună tot meciul. Avem nevoie de mai mult de atât pentru a câștiga meciuri în campionat. Cu timpul va fi bine, sunt convins de acest lucru.

Am avut un start dur de campionat, dar putem obține rezultate mai bune. Muncim din greu la lucruri noi pentru următorul meci. Mergem la Pitești pentru a câștiga."

Miercuri (24.10) cu începere de la ora 18:00, la Sala Sporturilor Trivale va avea loc întâlnirea dintre BCM U Piteşti şi Farul Constanţa. Meciul face parte din etapa a 11-a a Ligii Naţioanale de baschet masculin, însă a fost devansat deoarece Piteştiul va avea meci pe 4 decembrie în Belgia.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!