Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Robert Sarovic: "Foarte multe depind de cum se încheie primul meci"

Adrian Cojocaru

Adrian Cojocaru
27.04.2012

foto: fortaviola.ro

Jucătorul formaţiei BC Timişoara, Robert Sarovic a prefaţat disputa dintre echipa sa şi U Mobitelco Cluj-Napoca, din semifinalele Diviziei A. Sârbo-germanul e de părere că totul depinde de cum se vor adapta echipele la jocul adversarei.

Va fi dificil. Noi nu am jucat cel mai bun baschet cu CSM Bucureşti. Sper că o vom face mult mai bine acum. Desigur, va fi greu. Clujul ştie cum să joace meciurile de playoff. Vom da totul! Suntem două echipe similare. Ambele au calitate, depinde de cât de bine se va adapta o echipă la jocul celeilalte. Foarte multe depind de primul meci, cum se încheie. Aţi văzut că noi am pierdut cu CSM-ul şi apoi s-a ajuns în cinci meciuri.

La fel ca şi antrenorul său, Sarovic îi vede pe Dykes şi Krstanovic ca pericolele numărul unu din tabăra ardelenilor.

Mai sunt şi alţi jucători periculoşi, dar ei sunt cei mai buni. Ne vom concentra să îi stopăm cât de mult putem şi apoi să avem grijă şi de ceilalţi jucători.

Sarovic face şi el apel la suporteri, pe care îi aşteaptă să ducă echipă spre victorie.

E un meci din semifinale, foarte important. Sper că publicul ne va ajuta, sala va fi plină şi o atmosferă pe măsură. Ne va fi mai uşor.

Primul meci al seriei va avea loc sâmbătă, de la ora 20:00 şi va fi transmis în direct de Digisport.

1 comentariu la aceasta stire:
  • dorutim :

    Sala vi fi plina!
    Cred si sper ca sala va fi plina, dar mai ales ca va incuraja si aplauda jocul baietilor. La fel cum o face intotdeauna.

    cu 12 ani în urmă (27.04.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!