Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Robert Sarovic: "Sper că cine a câştigat primul meci va câştiga şi seria"

Adrian Cojocaru

Adrian Cojocaru
29.04.2012

Omul decisiv în victoria Timişoarei cu 81-78 din primul meci al seriei semifinale cu U Mobitelco, Robert Sarovic era extenuat la finalul jocului. Sârbo-germanul şi-a ajutat substanţial echipa cu cele 26 de puncte marcate, dar şi cu jocul său bun defensiv. El a fost providenţial în revenirea alb-violeţilor la conducerea jocului şi a încheiat cea mai bună seara a sa de când s-a transferat la Timişoara.

Azi era cel mai important să câştigăm. Sper că cine va câştiga primul meci va câştiga şi seria. Am jucat ca o echipă. Am început prost meciul. Apoi ne-am trezit. Ne bucurăm că nu a fost prea târziu. Am reuşit câteva aruncări bune în atac, ne-am apărat bine şi am revenit. Am trecut la conducere apoi aproape tot timpul. Clujul e o echipă foarte bună, care ne-a pedepsit toate micile greşeli şi asta a făcut ca meciul să fie strâns până la final. A fost obositor. Am alergat mult, ne-am împins, ne-am luptat. Dar e la fel pentru ambele echipe. Mâine cred că nu va fi mult diferit. Azi, fiecare echipă a văzut ce îi merge şi ce nu. Cred că va fi un meci asemănător şi duminică. 

Sarovic a reuşit 26 de puncte şi 7 recuperări pentru o eficienţă de 27.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!