Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Roberts Blumbergs: „Atmosfera a fost excelentă, trebuie să le mulțumesc fanilor prezenți”

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
04.05.2023

Roberts Blumbergs: „Atmosfera a fost excelentă, trebuie să le mulțumesc fanilor prezenți”

BC CSU Sibiu a fost eliminată în semifinalele Ligii Naționale de Baschet Masculin cu scorul de 0-3 la general. Galben-albaștrii au cedat cu 68-78 în singurul meci al seriei cu CSM Oradea din penultimul act al campionatului.

Roberts Blumbergs a jucat primul său meci după accidentarea suferită în meciul patru al seriei cu CSO Voluntari. Letonul din tabăra vulturilor a evoluat preț de 23 de minute și a adunat 9 puncte și 6 recuperări. Iată ce a declarat acesta la capătul partidei de joi:

„A fost foarte dificil după ce am pierdut primele două jocuri la ei acasă. A fost greu pentru mine și pentru noi ca echipă să încercăm să obținem această victorie. Dacă eram toți sănătoși, cred că aveam o șansă foarte bună să luptăm împotriva Oradiei și rezultatele ar fi fost foarte diferite în opinia mea. Atmosfera a fost excelentă, trebuie să le mulțumesc tuturor fanilor prezenți. Suportul a fost foarte bun și îl apreciem foarte mult.”

*foto: Facebook/BC CSU Sibiu

1 comentariu la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu clamun :

    NOI
    Îți mulțumim pentru că ai făcut parte din familia noastră. Și datorită ție, am ajuns unde suntem acum. Mulțumim!

    cu 11 luni în urmă (04.05.2023) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!