Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Rolland Torok, MVP-ul disputei cu Luxemburg

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
30.06.2022

Rolland Torok, MVP-ul disputei cu Luxemburg

Reprezentativa de seniori a României este sigură de primul loc în Grupa B a pre-calificărilor pentru FIBA EuroBasket 2025. Jucătorii pregătiți de Dragan Petricevic au trecut cu 78-67 de Luxemburg și au trei victorii din tot atâtea meciuri jucate până acum.

Rolland Torok a fost decisiv în succesul tricolorilor în Sala Sporturilor „Constantin Jude”. El a terminat disputa cu 21 de puncte, 6 recuperări (3 recuperări ofensive) și un indice al eficienței de +19. Naționala noastră a fost la +6 în cele 26 de minute petrecute de jucătorul lui CSO Voluntari pe parchet. 18 dintre punctele sale au venit în sfertul patru.

Torok a fost extrem de eficient din interiorul semicercului. El a înscris șapte din nouă aruncări din acea zonă. De la distanță, Rolli a reușit să transforme două aruncări din totalul de șase încercări, pe când cele două libere au fost împărțite.

Emi Cățe și Mihai Măciucă au contribuit și ei decisiv la succesul tricolorilor. Fostul pivot al Murciei a înregistrat un double-double, cu 12 puncte și 10 recuperări, în timp ce jucătorul ce a semnat o nouă înțelegere cu FC Argeș a avut 9 puncte, 7 recuperări, 3 pase decisive, 3 intercepții și 3 capace.

Pentru România urmează meciul de duminică seara, de pe terenul Albaniei. Acesta este programat de la ora 21:30.

2 comentarii la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu gyke :

    Da
    Bravo Rolli.
    Încă odată ai dovedit că ești un jucător solid, singurul PF român pe care se poate conta la națională.
    Și când mă gândesc că a fost atâta vreme persecutat în modul cel mai stupid de Costescu...

    cu 1 an în urmă (01.07.2022) Raspunde
  • Ricardo :

    Romania
    Lucrurile nu stau atat de bine pe cat ar părea! Sa te chinui cu o națională de mana a 3-a nu este poate cel mai bun lucru.

    cu 1 an în urmă (01.07.2022) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!