Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

România, obligată să câștige la peste 5 puncte partida cu Belarus

România, obligată să câștige la peste 5 puncte partida cu Belarus

Letonia a trecut de Belarus, 83-60 și a câștigat grupa D din cadrul precalificărilor pentru Cupa Mondială. 

În condițiile în care antrenorul bielorus Rostislav Vergun a ales să își menajeze câțiva jucători de baza precum Artsiom Parakhouski, Aliaksei Trastsinetski, Darol Ernandez și Kyril Sitnik, meciul de la Riga a fost la controlat în totalitate de baltici. 

Cu 22 de puncte și 9 recuperări,  Andrejs Grazulis a fost omul meciului. Dairis Bertrans și-a trecut în cont 12 puncte, în timp ce fratele său Davis și Mareks Mejeris au adunat câte 10.

Fără aportul jucătorilor menționați mai sus, Roman Rubinshteyn și Andrei Stabrouski,  cu câte 15 puncte, au fost cei mai buni marcatori ai Belarusului. 

Astfel, în urma acestui rezultat și a rezultatului înregistrat în întâlnirea directă dintre România și Belarus, compatrioții noștri sunt obligați să câștige meciul cu bielorușii la o diferență mai mare de 5 puncte pentru a avansa în faza următoare a calificărilor pentru FIBA World Cup 2023. Partida care va decide cine va merge mai departe alături de Letonia este programată astăzi, 13 august, de la ora 19:30. Evenimentul este transmis în direct pe canalul oficial de Youtube al FIBA

*foto: fiba.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!