Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

S-au stabilit gazdele turneelor din returul LNBM

S-au stabilit gazdele turneelor din returul LNBM

S-au stabilit gazdele turneelor din returul LNBM. 

Faza a doua a competiției se va desfășura sub aceeași formă ca și prima, adică sub formă de turnee. Primele partide din retur vor avea loc pe 14 martie. 

Reamintim faptul că s-a încercat ca organizarea turneelor din retur să fie acordată altor organizatori decât cei din tur, cel puțin acolo unde au existat astfel de solicitări.

Gazdele turneelor:

  • Turneul 8 (14/17 martie și 17/20 martie (turneele în care vor participa CSM Oradea și BC CSU Sibiu, echipe calicate în fazele superioare ale FIBA Europe Cup, se vor juca între 14 și 17 martie) - Voluntari, Timișoara, Pitești; 
  • Turneul 9 (27/28 martie) – Cluj-Napoca, Focșani, Craiova; 
  • Turneul 10 (2/3 aprilie) – Voluntari, Pitești, momentan FRB;
  • Turneul 11 (10/11 aprilie)- București (Dinamo), Sibiu, Oradea;
  • Turneul 12 (17/18 aprilie) – Craiova, Timișoara, Târgu Jiu;
  • Turneul 13 (24/25 aprilie) – Cluj-Napoca, București (Dinamo), Galați;
  • Turneul 14 (6/7 mai) – Oradea, Constanța, Galați.

*Un turneu din cadrul turneelor ce urmează să se desfășoare în perioada 2/3 aprilie nu a fost atribuit niciunei echipei până la această ora. Dacă acest lucru nu se va schimba până la data de 26 februarie, organizarea evenimentului va rămâne Federației. Echipele participante la turneu sunt Focșani, Miercurea Ciuc, Cluj-Napoca și Steaua (singura echipă care, până la ora actuală, nu va organiza niciun turneu din LNBM!

Dacă nu vor exista modificări în calendarul competițional, playoff-ul LNBM ar urma să înceapă pe data de 17 mai. În acest sezon prima rundă de playoff se va desfășura pe sistemul cel mai bun din trei partide, urmând ca fazele superioare, semifinale și finală, să revină la sistemul consacrat și anume cel mai bun din cinci partide. 

*foto: facebook BCM U FC Argeș Pitești

--------

Sărbătorim împreună 10 ani de Baschet.ro! Avem nevoie de sprijinul tău pentru a putea continua mediatizarea acestui fenomen. Fii alături de noi și investește în baschetul românesc prin intermediul platformei Patreon la această adresă: https://www.patreon.com/Baschet . Garantăm faptul că suma de bani acordată va fi investită sută la sută în baschetul românesc! Pentru mai multe detalii accesează acest link.

4 comentarii la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu DND :

    Ce pauză lungă
    Oare de ce?

    cu 3 ani în urmă (24.02.2021)
    • BC CSU Sibiu undercut:

      Nu stiu de ce
      dar pica prost pentru Sibiu si Oradea luand in calcul meciurile externe, si daca pica prost pentru unii, pica bine pentru altii.

      cu 3 ani în urmă (24.02.2021)
    Raspunde
  • BC CSU Sibiu gyke :

    hmmm
    eu nu inteleg de ce pauza vorbiti... saptamana trecuta au fost meciurile echipei nationale... iar saptamana viitoare e final 8 cupei...dupa incepe returul si nu mai vad nici o pauza.

    cu 3 ani în urmă (24.02.2021)
    • BC CSU Sibiu undercut:

      ahh daaa
      meciurile echipei nationale. Uitasem de ele. "Oare de ce" ?

      cu 3 ani în urmă (25.02.2021)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!