Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Sabrina Ionescu: „Mi-e dor de voi mai mult decât pot descrie în cuvinte”

Sabrina Ionescu: „Mi-e dor de voi mai mult decât pot descrie în cuvinte”

La aproape o săptămână de la tragicul eveniment ce a dus la trecerea în neființă a 9 persoane, printre care și legenda LA Lakers Kobe Bryant și fiica sa, Gianna Bryant, Sabrina Ionescu și-a exprimat gândurile pe rețelele de socializare.

Aflând vestea cu doar câteva zeci de minute înainte de meciul NCAA dintre Oregon State și Oregon Ducks, sportiva cu origini românești a intrat pe parchet vizibil afectată de cele întâmplate.Astfel, la interviul de final de partidă, aceasta a vorbit extrem de puțin, în principiu spunând că acest sezon îi este dedicat lui Kobe.

„Mi-e dor de voi mai mult decât pot descrie în cuvinte.

Kobe,

Mulțumesc pentru că mi-ai fost ca o sursă de lumină în mijlocul întunericului.Erai și vei fi mereu ca un sanctuar pentru mine.Mi-ai adus pacea și îndrumarea pe care le căutam și pentru care mă rugam de atât de mult timp.Ai fost mentorul meu, idolul meu, inspirația mea și, nu în ultimul rând,un prieten apropiat.O parte din mine s-a pierdut duminică, un gol pe care nu îl voi putea umple vreodată, pentru că tu erai și ești unic.M-ai luat sub aripa ta și ai crezut în mine mai mult decât am crezut în mine însămi vreodată.Însă, mi-a rămas o singură opțiune.De a-ți duce mai departe moștenirea.Vei trăi pentru totdeauna prin mine și, sunt sigură, vei veghea asupra mea la fiecare pas pe care îl voi face.Pentru că ai cel mai bun loc din „arenă”.Încă te pot auzi spunându-mi: „Sab, adevărata precizie vine fără prea mult efort.”, iar asta este o voce pe care nu o voi uita niciodată.„Love you boss!Forever!”

Gigi, Alyssa și Pay Pay,

Nu încetați niciodată să străluciți.Am fost binecuvântată să fac parte din viețile voastre și să vă inspir, dar acum a venit rândul vostru să fiți o inspirație pentru mine.Continuați să munciți la acele fadeaway-uri acolo sus, în rai.Odihniți-vă în pace, „little mambas”!

Mă rog pentru toate persoanele care au pierdut pe cineva drag lor în tragedia de duminică, fie ca Dumnezeu să vă vindece inimile frânte. Legends never die! #mambamentality ”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sabrina Ionescu (@sabrina_i) on

Chiar vara trecută, Sabrina Ionescu și Kobe Bryant au „împărțit” banca tehnică la un turneu U16 în Eugene, avându-le drept eleve și pe cele trei componente ale echipei conduse de marele jucător american ce și-au pierdut viețile în tragicul accident de săptămâna trecută.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!