Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Salih Nuhanovic: „Trebuie să gestionăm următoarea partidă în aşa fel încăt să ne aducă victoria”

Sergiu Vicaș

Sergiu Vicaș
07.02.2015

CSM-U Oradea câştigat în etapa precedentă pe teren propriu în faţa lui CSU Sibiu, scor 84-83. Victoria a fost adusă de către Salih Nuhanovic, autorul ultimului coş al partidei.

În urma acestei confruntări, jucătorul echipei de pe malul Crişului Repede a oferit o declaraţie în exclusivitate pentru cititorii TotalBaschet. Componentul echipei antrenate de către Cristian Achim a vorbit despre duelul precedent, cât şi despre modul în care va aborda următoarea partidă, făcând următoarele afirmaţii:

„În legătură cu partida precedentă, ţin să precizez faptul ca ne-am pregătit o săptămână înainte de meci, lucru care se pare că a ajutat enorm în câştigarea acestuia. Am început bine, acumulând un avantaj de 20 de puncte la un moment dat, dar în a doua parte lucrurile s-au schimbat. În ultimele 10 minute s-a jucat om la om, adversarii reuşind să recupereze cât să şi marcheze cu uşurinţă din aruncări de 3 puncte, cât şi din lay-up. Cu puţin noroc, am reuşit pe final să înscriem şi să câştigăm acel duel. Sper ca în meciul ce urmează să ne păstrăm cumpătul şi să gestionăm partida într-un mod benefic nouă, la fel cum am facut-o şi în cel precedent”, a declarat Salih.

Este a 7-a a oară când CSM-U Oradea şi Steaua CSM EximBank se întâlnesc în cadrul Ligii Naţionale. Bihorenii conduc la general cu 4-3, ultima înfrângere administrată de către gruparea bucureşteană fiind chiar în turul acestui sezon.

Partida dintre Steaua CSM EximBank şi CSM-U Oradea va avea loc sâmbătă de la ora 18:30, locaţia fiind Sala „Mihai Viteazu”.

*Foto: Alecs Moș

3 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea unguru :

    lol
    jucam fara Krapic...
    sa vedem daca ii iese mutarea lui Achim!

    bafta CSM!

    cu 9 ani în urmă (07.02.2015) Raspunde
  • CSM CSU Oradea unguru :

    mda...
    pana acum, miscare gresita a lui Achim...
    incercam Krapic in loc de Nuhanovic sau Pantic...

    sa vedem ce iese la sfarsit, totusi!

    cu 9 ani în urmă (07.02.2015) Raspunde
  • CSM CSU Oradea unguru :

    mda...
    sa vina Calin Pop antrenor!!!
    m-am saturat de greselile lui Achim...
    a introdus pivoti cu 2 viteze mai putin.

    cu 9 ani în urmă (07.02.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!