Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Sasha Bratic: “Fiecare victorie este importantă”

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
10.03.2013

Sasha Bratic a prefaţat pentru cititorii Totalbaschet.ro partida de duminică în care piteştenii vor întâlni în deplasare pe CS Farul Constanţa.

Știam că ne așteaptă un meci greu impotriva celor de la Giurgiu. Ei au o echipă bună și au arătat acest lucru în jocurile anterioare. Am deschis jocul bine și am avut o apărare bună și solidă, așa că am făcut repede o diferenta remarcabilă pe tabela de marcaj. Cu toate acestea, în continuare a existat concentrare multă în atac. Pe finalul jocului am reuşit să ne mobilizăm în atac şi am reuşit să câştigăm.

Vom întâlni Constanţa în etapa următoare. Constanţa este echipă bună și foarte incomodă, mai ales pe teren propriu. Știm că au crescut foarte mult ca valoare în a doua jumătate de sezon. Am analizat jocul lor. Ne aşteaptă un joc greu, dar sper ca pregătirea noastră, concentrarea şi munca în echipă să ne aducă victoria. Fiecare victorie este importantă. Cu fiecare victorie acumulată, şansele de accedere în play-off cresc.

Întâlnirea va avea loc duminică cu începere de la ora 18:00.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!