Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Sasha Ocokoljic: „Nu putem să câștigăm împotriva Clujului într-un meci cu multe puncte”

Sasha Ocokoljic: „Nu putem să câștigăm împotriva Clujului într-un meci cu multe puncte”

CSO Voluntari a cedat pe teren propriu în meciul trei al finalei Ligii Naționale de Baschet Masculin, U-BT Cluj-Napoca reușind să câștige cu 92-84 și conduce cu 2-1 la general, fiind la o victorie de cucerirea titlului național.

După finalul partidei din Sala „Gabriela Szabo”, Sasha Ocokoljic a oferit câteva declarații pentru reporterul baschet.ro prezent la sală, spunând că echipa lui nu a jucat ceea ce a pregătit în ultimele ore:

„N-am jucat ceea ce am pregătit și ce ne doream. Dacă lași o echipă precum U-BT să marcheze 50 de puncte în căciulă, prin pătrunderi sau prin pick-and-roll-uri, nu poți câștiga. Sigur, au calitate și când le oferi asemenea puncte ușoare, o să îți înscrie și din situații mai grele, pentru că au încredere. Nu putem să câștigăm împotriva Clujului într-un meci cu multe puncte. Șansa noastră e să ne apărăm mai bine, să îi ținem la puncte puține. Acum am jucat cu totul diferit. O să analizăm și vedem ce avem de făcut, dar cu siguranță vom avea altă atitudine în meciul patru.”

Tehnicianul a remarcat toată echipa lui U-BT, nu doar un jucător anume și a scos în evidență forța ardelenilor în punctele marcate în căciulă:

„Cred că fiecare jucător de la ei a fost factorul X de data aceasta. Au venit motivați și mult mai pregătiți. Cred că noi am fost prea moi. În prima repriză am încasat 47 de puncte și în repriza a doua 45. Aceasta a fost cheia partidei. Ofensiv am reușit să marcăm 84 de puncte, ceea ce e mai mult decât suficient să câștigi un joc, dar titlurile nu se câștigă cu atacul și acum nu am avut un efort colectiv bun în defensivă. Repet, Clujul este de departea cea mai bună echipă din ligă și dacă nu te lupți la un nivel înalt cu ei, nu poți câștiga.”

Meciul patru al finalei are loc joi, 2 iunie, de la ora 19.30 la Voluntari și în cazul unui nou succes pentru U-BT Cluj, sezonul în LNBM se încheie. O victorie pentru ilfoveni ar trimite seria în decisiv, cu un ultim duel la Cluj-Napoca.

*foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

1 comentariu la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca C S :

    Corect
    Trebuie să ii instruiască pe Ciulin & Comp. să fluiere fault la jucătorii Voluntarului numai după al patrulea fault făcut, nu după al treilea și să dea mai multe tehnice la clujeni. Acest mesaj este un pamflet și orice asemănare cu realitatea nu este întâmplătoare!

    cu 1 an în urmă (01.06.2022) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!