Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Sasha Topchov, căpitanul echipei în absenţa lui Nemanja Maric

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
20.02.2012

Sâmbătă, în finala mică a Cupei României, CSM Oradea a învins formaţia organizatoare, CSM Bucureşti, scor 77-74. Practic partida nu a contat decât pentru istoric, iar unii jucători au intrat nemotivaţi în joc.

În această confruntare Cristian Achim a decis să-l pună în afara lotului pe Nemanja Maric, cel mai probabil pentru meciurile modeste înregistrate în ultima perioadă, iar în locul său a evoluat Gediminas Navickas. Astfel rolul de căpitan i-a revenit lui Sasha Topchov.

Sârbul în vârstă de 32 de ani a fost vioara întâi în confruntarea cu CSM, înscriind 27 de puncte adăugând 7 recuperări pentru un indice de 30 de unităţi la eficienţă. Practic rolul i-a căzut ca o mănușă centrului ex-iugoslav întrucât a manifestat dorință de joc și a răsplătit încrederea acordată cu cea mai solidă prestație stagională personală. Cele mai multe pase decisive le-a primit de la Pesic, extrema de forţă încheiind partida cu 9 assist-uri.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!