Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

SCM Timișoara, antrenament live pe Facebook

SCM Timișoara, antrenament live pe Facebook

SCM Timișoara va transmite în direct antrenamentul de vineri, 20 noiembrie, prin intermediul paginii oficiale de Facebook. 

 

Dragi suporteri, având în vedere că restricțiile actuale nu vă permit să ne fiți alături din tribuna sălii "Constantin...

Posted by Baschet SCM Timişoara - pagina oficială on Wednesday, November 18, 2020

Clubul bănățean face acest gest în condițiile în care suporterii nu vor avea acces în tribunele sălii "Constantin Jude" din cauza pandemiei de Covid-19. 

Echipa antrenată de Dragan Petricevic a obținut calificarea la Final 8-ul Cupei României - ediția 2020/2021, după ce a încheiat primul turneul al competiției cu un bilanț de 2 victorii și o singură înfrângere. SCM Timișoara a învins CSO Voluntari și CSM Târgu Jiu, dar a cedat partida cu gazdele de la CSU Sibiu. În aceste condiții, "Leii din Banat" au terminat pe locul 3 în Grupa C și au obținut calificarea din postura de "lucky loser"

*foto: Baschet SCM Timișoara - pagină oficială

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!