Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

SCM Timișoara câștigă fără emoții partida cu Athletic Constanța

SCM Timișoara câștigă fără emoții partida cu Athletic Constanța

SCM Timișoara s-a impus în fața celor de la Athletic Constanța, scor 81-57 (21-14, 17-16, 26-11, 17-16): Partida jucată în Arena Antonio Alexe a contat pentru turneul 11 din Liga Națională de baschet masculin.

Echipele de start

Timișoara: Mijajlovic, Mocrițchi, Gajic, Komatina, Olah

Constanța: Bell, Schneider, Brown, Chițu, Lazăr

Trupa din Banat a început în forță meciul iar după primele zece minute avea un avantaj de 7 puncte pe tabelă, 21-14. Cristi Mâinea a transformat o aruncare de la mare distanță și Constanța a venit la trei puncte în spatele adversarilor, 23-20. Același jucător a marcat din apropiere și a modificat tabela la 25-24, însă Timișoara s-a distanțat la 6 lungimi prin Olah, 30-24. Schneider a egalat scorul cu două minute rămase din prima repriză, scor 30-30. Alb-violeții au reușit un run de 8-0 ulterior pentru ca pauza să vină la scorul de 38-30.

În prima jumătate a sfertului trei, Athletic s-a apropiat la 5 lungimi de Timișoara, 45-40. Totuși, echipa de pe Bega a avut un avantaj consistent la înaintea ultimului act, scor 64-41, după ce au reușit să fie productivi în ofensivă și mult mai atenți în apărare. În sfertul patru, bănățenii au păstrat o distanță confortabilă pe tabelă și au câștigat în mod clar meciul cu gruparea de la malul mării.

Principalii marcatori

Timișoara: Gajic 19 puncte, Olah 19 puncte, Komatina 11 puncte, Mijajlovic 9 puncte

Constanța: Schneider 17 puncte, Chițu 9 puncte, C. Mâinea 6 puncte, D. Mâinea 6 puncte

*Foto: Facebook SCM Timișoara

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!