Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

SCM "U" Craiova învinge, dar părăseşte Cupa României

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
30.09.2012

58 - 80
11-21, 16-16, 9-22, 22-21
  Statistica  

SCM "U" Craiova a încheiat cu o victorie turneul de calificare în sferturile Cupei României, desfăşurat la Mediaş. Oltenii au învins la 22 de puncte nou promovata Farul Constanţa, într-o confruntare fără istoric. Craiovenii au controlat jocul încă de la început şi nu au lăsat adversarului nicio şansă. Faptul că ambele grupări au rulat întreg lotul spune multe despre duelul dintre cele două combatante.

Angel Santana a fost cel mai bun marcator al echipei conduse de Costel Cernat, cu 13 puncte şi 8 recuperări, fiind urmat de Marquis Mathis, cu 12 puncte şi Dragan Petronic, cu 10 puncte. De la învingători Ionuţ Drăguşin şi Rade Dzambic au terminat amândoi în double double, primul cu 15 puncte şi 16 recuperări, iar cel de al doilea cu 15 puncte şi 11 pase decisive. Cu excepţia lui Mihai Gavrilă, toţi elevii lui Andjelko Mandic au pus puncte pe tabelă.

În ciuda acestei victorii, SCM "U" Craiova nu s-a calificat în faza următoare a competiţiei deoarece a avut un coeficient de 1.201, mai mic faţă de cel al celor de la "U": 1.312.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!