Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

SCM U Craiova primește vizita celor de la CSU Sibiu

Ana-Maria Mătușoiu

Ana-Maria Mătușoiu
08.03.2016

SCM U Craiova și CSU Atlassib Sibiu se reîntâlnesc miercuri, de la ora 19, la Sala Ion Constantinescu din Craiova. Partida se înscrie în etapa cu numărul 4 din faza a II-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin. 

Ambele echipe vor căuta să obțină prima victorie din această fază a campionatului, întrucât au pierdut în toate cele trei etape disputate până acum. SCM U Craiova a cedat pe teren propriu cu U BT Cluj-Napoca, după care a pierdut în deplasare cu CSM CSU Oradea și Steaua CSM EximBank. 

La rândul lor, galben-albaștrii au pierdut primele trei partide din faza a doua a sezonului regulat. Baschetbaliștii lui Dan Fleșeriu au fost învinși de CSM CSU Oradea, BC Mureș Târgu Mureș și U BT Cluj-Napoca. 

În acest moment, echipa din Bănie se află pe locul cinci în clasamentul LNBM, cu un total de 36 de puncte, acumulate în urma a 14 victorii și 8 înfrângeri. Formația de pe Cibin se clasează pe locul șase, cu 35 de puncte, bifând până acum 13 victorii și 9 înfrângeri. 

Cele două echipe s-au întâlnit de două ori în actuala stagiune, împărțindu-și victoriile. Sibienii au câștigat partida de pe teren propriu, de la jumătatea lunii noiembrie, cu 85-78, în vreme ce oltenii s-au impus în retur, cu 94-83.

Partida dintre SCM U Craiova și CSU Atlassib Sibiu nu va fi transmisă de nicio televiziune. 

*foto: CSU Sibiu

7 comentarii la aceasta stire:
  • SCM "U" Craiova Albastru82 :

    !
    Daca nici pe descultii astea nu`i batem astazi, atunci va trebui sa ne multumim cu locul 6. Desi cred ca o sa-i batem fara drept de apel. +10.

    cu 8 ani în urmă (09.03.2016)
    • BC CSU Sibiu bryanovidiu:

      csu
      Si daca o sa va bate "descultii astia'???

      cu 8 ani în urmă (09.03.2016)
    • SCM "U" Craiova Gully:

      Daca bate Sibiul...
      Ne aplaudam jucătorii si le uram baftă in continuare! Daca nu ne mai înjură jucătorii, vom felicita echipa învingătoare....

      cu 8 ani în urmă (09.03.2016)
    Raspunde
  • BC CSU Sibiu bryanovidiu :

    csu
    bata*

    cu 8 ani în urmă (09.03.2016) Raspunde
  • SCM "U" Craiova Albastru82 :

    bryanovidiu
    Este nevoie sa-ti traduc mesajul anterior ?? Daca nu ai priceput, mai citeste`l inca o data.

    cu 8 ani în urmă (09.03.2016) Raspunde
  • SCM "U" Craiova Gully :

    Playoff
    Totusi, repet, nu tre sa disperam/bucurăm pana ce soprana ce grasă isi face auzit trilul!
    Worstcasescenario: locul 6! Asta inseamna ca vom juca cu locul 3. La cum stau lucrurile acum eu cred ca acest loc va fi ocupat de Mures sau de Regina Balului!
    Bestcasescenario: locul 4! Asta ne asigura un joc impotriva celor de pe locul 5, care, daca noi urcam pe 4 trebuie sa fie ori Regina Balului ori Steaua.... Cel mai usor (in aparentă) ar fi locul 4 cu Sibiul pe 5!
    Ramane de văzut! Etapa clarificatoare, parerea mea!!!
    Hai Craiova!

    cu 8 ani în urmă (09.03.2016)
    • SCM "U" Craiova Gully:

      Locul 3
      Poate fi ocupat, la fel de bine de Steaua!
      #doarprecizez

      cu 8 ani în urmă (09.03.2016)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!