Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

SCM U Craiova și BC Mureș încep cursa pentru semifinalele LNBM

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
17.04.2016

SCM U Craiova întâlnește finalista din sezonul trecut al Ligii Naționale de Baschet Masculin, BC Mureș, în prima rundă din play-off. Seria dintre cele două echipe demarează luni, 18 aprilie, cu o partidă în Bănie programată de la ora 17:30.

Cele două echipe s-au mai întâlnit de șase ori în acest sezon, iar egalitatea persistă între cele două echipe, fiecare cu câte trei victorii. BC Mureș a reușit totuși să-i elimine pe olteni din sferturile de finală ale Cupei României. Burlacu și compania s-au revanșat în top 6 când i-au învins de două ori pe mureșeni.

Dacă SCM U Craiova și-a intrat în ritm după plecarea lui Oliver Popovic, BC Mureș își caută forma din prima a fază a campionatului, dar fără Audrius Prakuratis, cel care a fost demins înaintea Final Four-ului Cupei României. Echipa condusă acum de Szaszgaspar Barnabas a ajuns la 7 înfrângeri consecutive în toate competițiile.

Avantajul terenului propriu este pe partea craiovenilor după ce au încheiat sezonul regulat pe poziția a patra, iar mureșenii cu o treapta mai jos.

Prima partidă va fi oficiată de o brigadă de arbitrii formată din Marius Ciulin, Mircea Șerban și Șerban Rașoga, în timp ce comisar al partidei va fi domnul Marius Marinescu.

Meciul dintre SCM U Craiova și BC Mureș de la Sala Poliventă din Craiova va putea fi urmărită și la Digi Sport.

foto: Sportul Doljean

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!