Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Scott VanderMeer: "Suntem favoriţi în confruntarea cu CSU Ploieşti"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
12.11.2011

VanderMeer se află la primul sezon cu Gaz Metan Mediaş (Foto: Frăţilă Daciana Codruţa)

Derby-ul etapei a 8-a opune pe CS Gaz Metan Mediaş şi CSU Ploieşti, într-o partidă ce are loc la Sala Sporturilor din Meidaş şi va debuta la orele 17:30. Partida este transmisă în direct de către Digi Sport 3. Gazdele doresc să fie neînvinse şi după această confruntare în timp ce trupa antrenată de Dado Arnautovic încearcă să facă uitat începutul modest de campionat.

Total Baschet a luat legătura cu Scott VanderMeer care ne-a declarat că este refăcut aproape complet şi că va evolua diseară dacă antrenorul va miza pe el.

Sun bine, genunchiul e mult mai bine, sunt aproape recuperat 100%. Voi juca diseară, desigur dacă antrenorul va miza pe mine. Colegii mi-ai povestit despre CSU Ploieşti, ştiu că au 7 campionate şi 6 cupe ale României în ultimii 8 ani. Sunt un club foarte bun care practică un baschet de calitate.

Întrebat care echipă porneşte din postura de favorită pivotul american ne-a respuns că întotdeauna va răspunde că echipa sa deoarece are mare încredere în ea şi în jocul său şi al colegilor săi.

Înaintea fiecărui meci am să spun că echipa noastră este favorită. Cred că făcut multe antrenamente împreună şi suntem foarte pregătiţi. Toată lumea este sănătoasă şi asta înseamnă că dispunem de o bancă mai lungă, mult mai lungă decât cea a adversarilor cu jucători foarte buni.

VanderMeer este de părere că Burlacu şi Jones sunt principalele pericole din partea oaspeţilor.

Cel mai mare pericol, din punctul meu de vedere, este să ne apărăm la omul înalt care are 34 de ani (n.r. Burlacu). Are o experienţă foarte mare şi în medie înscrie 20 de puncte şi recuperează 9 mingi. De asemenea trebuie să fim atenţi şi la Mike Jones pentru că poate exploda şi să aibe o seară foarte bună.

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe number1 :

    rezultat
    Ghinion...Teleaba nu stie sa numere jucatorii straini din teren!

    cu 12 ani în urmă (12.11.2011) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!