Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Sean Barnette, la al doilea double-double consecutiv în campionat

Ana-Maria Mătușoiu

Ana-Maria Mătușoiu
06.12.2015

Sean Barnette a contribuit decisiv la victoria pe care echipa sa și-a adjudecat-o pe parchetul celor de la CSU Sibiu, reușind al doilea double-double consecutiv în campionat.

După evoluția bună din dubla cu Gaz Metan Mediaș, fiind cel mai bun marcator atât în meciul din Cupa României, cât și în cel din campionat, în acesta din urmă reușind și double-double-ul, baschetbalistul de origine americană și-a continuat parcursul extraordinar și în partida cu CSU Sibiu.

Barnette a fost al doilea marcator al actualului lider al LNBM, după Markovic (27 puncte), reușind să înscrie 19 puncte. Sean a reușit 11 recuperări în cele 29:26 minute de joc cu Sibiul și a avut un indice al eficienței de 33.

Americanul a avut un procentaj de 63,6% la aruncările de 2 puncte, 50% la încercările din afara semicercului și 100% la loviturile libere.

CSM CSU Oradea s-a impus sâmbătă seara pe terenul celor de la CSU Sibiu cu peste 20 de puncte diferență, scor final 68-89. Orădenii au terminat turul campionatului pe prima poziție, iar în etapa următoare primesc vizita celor de la Steaua CSM EximBank București pe Arena Antonio Alexe. Partida contează pentru etapa a XII-a a LNBM și se joacă sâmbătă, 12 decembrie, de la ora 19:45. 

*Foto: Roby Boros 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!