Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Selcuk Ernak: „Cluj este o echipă pe care o respectăm foarte mult”

Selcuk Ernak: „Cluj este o echipă pe care o respectăm foarte mult”

Darussafaka Istanbul a început actuala ediție a Basketball Champions League cu o înfrângere. Turcii au fost învinși de U-BT Cluj-Napoca la o diferență de șase puncte, scor: 66-60.

Iată ce a declarat Selcuk Ernak, antrenorul lui Darussafaka, la finalul jocului:

În primul rând, Cluj este o echipă pe care o respectăm foarte mult. Uitându-ne la meciurile lor din calificări și din competițiile interne, știam că vor fi pregătiți. De asemenea, jucătorii lor accidentați s-au întors, au făcut câteva transferuri și se află într-o formă foarte bună. Așa cum a spus și Wayne, au fost foarte agresivi și diferența a fost construită de pe urma turnoverurilor. Asemenea unei echipe de juniori, am făcut prea multe greșeli și, de aceea, am înscris doar 60 de puncte. Dacă vă uitați la statistici, în deplasare de-obicei le permitem adversarilor să marcheze 66 de puncte. Nu e prea mult, însă noi nu am fost pregătiți să evoluăm în atac. Acum două zile am jucat un meci cu două reprize de prelungiri, avem jucători bolnavi și accidentați, dar asta nu poate să fie o scuză. A fost debutul în noua ediție BCL așa că ar fi trebuit să fim pregătiți pentru asta. Am discutat despre acest aspect însă, evident, nu am materializat conversațiile noastre. Așadar, felicitări echipei din Cluj. Sper ca toate formațiile să aibă succes în viitor.

De asemenea, tehnicianul în vârstă de 51 de ani este de părere că nu există nicio favorită în grupa G și că orice se poate întâmpla.

Fiecare echipă poate câștiga în fața oricărei adversare. Nu poți să ghicești cine va termina pe primul loc și cine va încheia pe ultimul loc. Anul acesta competiția va avea un nou format, un play-in în care se vor întâlni ocupantele poziției a doua și a treia. Prin urmare, va fi multă emoție și entuziasm. Desigur (n.r. Ernak a fost întrebat dacă U-BT poate să câștige grupa). Are șanse egale, la fel ca toate echipele. A demonstrat-o în această seară.

În următoarea etapă din Basketball Champions League, Darussafaka Tekfen va primi vizita lui Hapoel Holon.

*foto: championsleague.basketball

1 comentariu la aceasta stire:

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!