Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Șerban Sere: „Este un moment istoric, foarte important pentru noi și pentru baschetul orădean”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
21.05.2014

CSM Oradea a reușit să se califice în finala Ligii Naționale de Baschet Masculin pentru prima dată în istoria echipei, după ce a trecut pe rând în sferturi de SCM U Craiova și în semifinală de BC Mureș, de fiecare dată cu 3-0 la general. Managerul orădenilor, Șerban Sere, a ținut să-și felicite echipa pentru accederea în finală și în același timp a felicitat și formația BC Mureș pentru fair-play-ul arătat în seria din semifinale. 

„Felicit echipa pentru rezultatul deosebit obținut. Sunt mândru pentru ceea ce s-a realizat. Respectăm foarte mult munca pe care această echipă a depus-o. Consider cu tărie că este un rezultat al unei munci colective și susținute. De asemenea, vreau să le mulțumesc în mod special celor de la Târgu Mureș pentru primirea pe care ne-au făcut-o, pentru spiritul de fair-play pe care l-au arătat în tribune, cât și la nivel de conducere al BC Mureș. Îi felicit pe această cale pentru că au acceptat cu demnitate această înfrângere”, a spus Sere, conform site-ului oficial al echipei din Oradea.

În altă ordine de idei, managerul bihorenilor a vorbit despre calificarea echipei sale în premieră în finala campionatului din Liga Națională de baschet.

„Este un moment istoric, foarte important pentru noi și pentru baschetul orădean. Rămân la părerea că este indicat să vorbim despre acest lucru la încheierea sezonului pentru că am intrat în finală, acolo unde cred că vom avea un lucru de spus. Am discutat cu antrenorul Achim și am ajuns la concluzia că misiunea noastră nu s-a încheiat aici. Ne dorim din tot sufletul să nu fim un element trecător prin această finală și în topul baschetlui românesc. Ne dorm cu toții să dăm o replică cât mai bună indiferent de numele adversarului pe care îl vom întâlni în finală”.

În final, Șerban Sere a fost întrebat dacă are vreo preferință în finala campionatului, iar acesta a spus că ar prefera echipa din Cluj-Napoca dintr-un singur motiv. 

„Este foarte greu să ne alegem adversarul în această fază a competiției. E greu să zic că ar fi mai convenabil să întâlnim Clujul sau Ploieștiul. Aș prefera Clujul dintr-un punct de vedere: dacă jucăm cu această echipă am beneficia de avantajul terenului propriu. Dincolo de acest aspect nu am nicio preferință în ceea ce privește adversarul. Tot ce îmi doresc este să continuăm să jucăm așa cum am făcut-o în primele două faze ale play-off-ului. Dacă putem să facem acest lucru sunt de părere că avem șanse de a câștiga indiferent cine este adversarul nostru”, a încheiat oficialul bihorean.

*Foto: Andor Marton

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!