Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Șerban Sere, managerul echipei CSM-U Oradea: „Avem așteptări mari de la noul sezon”

Ionuț Greere

Ionuț Greere
18.09.2015

Managerul secției de baschet CSM-U Oradea, Șerban Sere, a participat la o conferință de presă, în cadrul căreia s-au discutat problemele legate de echipa orădeană și noul sezon competițional.

“Ne aflăm la început de sezon. Unul de la care, atât publicul spectator, cât și noi avem așteptări foarte mari. Ne place și ne-am asumat ideea de a juca sub presiune și poți să fiți convinși că în ceea ce ne privește vom trata lucrurile în așa fel încât să încercăm să obținem cele mai bune rezultate posibil. Am alcătuit un lot de jucători competitiv. Individual am încredere în fiecare. În prezent lucrăm la omogenizare și să facem ca acest nucleu de jucători să se transforme într-o echipă, să acționeze și să presteze ca un grup”, a spus  Sere, citat de site-ul oficial al formației bihorene.

Referior la Cupa României, competițție ce va debuta săptămâna viitoare, managerul Oradei a declarat: Marți (22.09) începe Cupa României și vom juca în compania lui Gaz Metan Mediaș. Sperăm că până atunci să fie rezolvate micile probleme medicale cu care ne confruntăm. Mă refer la accidentarea suferită de Rareș Pașca la cot în ultimul meci de pregătire, respectiv problemele la spate cu care Nemanja Barac s-a confruntat și din cauza cărora nu a putut juca la turneul de săptămâna trecută. Ne este nimic foarte grav, dar așa cum e specific acestei perioade, am întâmpinat mici probleme medicale, însă sperăm să avem lotul complet în deplasarea de la Mediaș. Este un meci dificil, ca oricare altul în acest nou sezon. Gaz Metan este o echipă care nu are ce să piardă și are în componență jucători cel puțin buni. De asemenea, au încercatg să-și păstreze nucleul din sezonul trecut și au adus alți trei jucători străini de valoare.

Managerul echipei CSM Oradea a vorbit și despre neparticiparea orădenilor în cupele europene: Noi nu am evitat și nu vom evita niciodată participarea în cupele europene. De fapt acesta este scopul nostru: să întâlnim echipe redutabile din alte țări, deoarece anii în care am evoluat în EuroChallenge ne-au ajutat la nivel de management să învățăm și să înțelegem cum funcționează cluburile serioase, precum cele din Turcia. Ne dorim să participăm anual în cupele europene, dar pentru a ajunge acolo trebuie să îndeplinim o condiție esențială și anume să facem performanță pe plan intern.”

*Declaratiile au fost preluate de pe  site-ul csmoradea.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!