Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Şerban Sere: "Nu ştim dacă vom juca sau nu. Se creează un precedent periculos"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
02.01.2012

Situaţia de la CS Otopeni este departe de a fi rezolvată. Oficial ilfovenii trebuie să se deplaseze la Oradea acolo unde miercuri, 4 ianuarie, au programată partida din cadrul sferturilor de finală ale Cupei României. Problema este că gruparea de pe lângă aeroport nu mai are destui jucători în componenţă deoarece problemele financiare i-au determinat pe sportivi să-şi găsească un angajament în altă parte. Însă chiar şi în aceste condiţii, CS Otopeni nu a depus la FRB o inştiinţare cum că nu ar putea face deplasarea în regiunea Crişana.

Pentru a afla mai multe informaţii Total Baschet a luat legătura cu Şerban Sere, însă fără prea mult succes. Bihorenii nu ştiu dacă se va juca partida sau nu, fiind de părere că situaţia este una "neprofesională". De asemenea managerul orădenilor este de părere că "FRB ar fi trebuit să-i someze pe ilfoveni" deoarece "se creează un precedent periculos". Mai mult, Digi Sport anunţă că va transmite în direct, începând cu orele 20:00, partida de la Oradea.

Nu ştiu nimic nou în acest caz. Nu am primit nicio hârtie oficială din partea CS Otopeni sau FRB. Mi se pare o situaţie total neprofesională. Nu ştim dacă vom juca sau nu. Din informaţiile mele cei de la Otopeni nu au destui jucători însă chiar şi aşa nu mi se pare normal ce se întâmplă. Se dă dovadă de amatorism. Noi trebuie să schimbăm tot, toată perioada noastră de pregătire este dată peste cap de această incertitudine. Trebuia cei de la FRB să-i someze pe ilfoveni, nu să stăm până în ziua meciului să aflăm care este situaţia. Se creează un precedent periculos. Mai mult, noi am primit cerere de televizare a meciului. Nu mi se pare deloc normal ce se întâmplă şi oricare echipă care ar fi în situaţia noastră ar fi afirmat la fel.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!