Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Sezonul 2015/2016 va debuta cu SuperCupa României

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
03.07.2015

CSM Târgoviște a câștigat două titluri în stagiunea 2014/2015, SuperCupa României și campionatul / Foto: Răzvan Păsărică

Foarte puține lucruri se cunosc despre sistemul de desfășurare a noului sezon competițional, la LNBF, respectiv calendarul competițional la LNBM. Dacă în întrecerea feminină numărul de formații ce vor lua parte la start este incert, în cadrul LNBM noua cupă FIBA a dat peste cap zilele de desfășurare ale celor 32 de etape din intrecerea internă.

Cert este că stagiunea 2015/2016 va debuta cu Super Cupa României. Evenimentul se va organiza atât la masculin cât și la feminin, cel mai probabil la mijlocul lunii septembrie. Având în vedere retragerea formației CSU Asesoft Ploiești din LNBM, dacă noua entitate, CSM Ploiești, nu va prelua întreg palmaresul, locul prahovenilor va fi luat de BC Mureș Târgu Mureș ce va da piept cu câștigătoarea Cupei României, BC Timișoara. La feminin CSM Târgoviște, campioana en-titre, va încerca să-și apere trofeul în compania ACS Sepsi SIC, deținătoarea Cupei României.

Evenimentul se va afla la a 3-a ediție la masculin, precedentele fiind adjudecate de BCM U Pitești și CSU Asesoft Ploiești, respectiv la a 2-a ediție la feminin, CSM Târgoviște triumfând în 2013.

2 comentarii la aceasta stire:

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!