Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Shanice Steendholdt: „Vrem și prima victorie în fața propriilor suporteri”

Cătălin Rădulescu

Cătălin Rădulescu
08.10.2016

Phoenix va disputa sâmbătă primul meci pe teren propriu din acest sezon și va întâlni pe CSBT Alexandria. Gălățencele vor să confirme startul bun de campionat și să lege a doua victorie, prima în fața propriilor suporteri.

„Luni am jucat un meci greu la Arad și am obținut o mare victorie pentru noi. Vrem să avem aceeași energie și intensitate în primul joc de acasă împotriva Alexandriei. Antrenorul ne spune întotdeauna că terenul propriu este sanctuarul nostru și că trebuie să-l protejăm. Așa că asta plănuim să facem. Vrem victoria, în special în fața spectatorilor de la Galați”, ne-a declarat Shanice Steenholdt.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!