Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Şi totuşi se joacă baschet în acest sfârşit de săptămână ...

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
03.02.2012

După cum bine ştiţi, toate meciurile de baschet din acest sfârşit de săptămână au fost fost amânate de către Federaţia Română de Baschet. Excepţia o reprezintă confruntarea dintre CSM Oradea şi "U" Mobitelco Cluj-Napoca ce va debuta în această seară, începând cu orele 19:00, la Arena Antonio Alexe. La Oradea a început să ningă încă de dimineaţă, iar vântul suflă zăpada dintr-o parte în alta pentru ca munca de dezăpezire să devină una titanică. Rămâne de văzut cum, când (şi dacă), echipa antrenată de Marcel Ţenter se va întoarce la Cluj-Napoca.

Fie că este vorba de Divizia B, Divizia A sau campionatul naţional de juniori, FRB a decis să amâne jocurile de vineri, sâmbătă şi duminică, chiar dacă unele dintre ele se puteau disputa. Cel mai bun exemplu este confruntarea dintre BC Timba vs BC Timişoara 2 sau CS Amicii Piteşti vs BCM U Piteşti 2, contând pentru prima etapă din retur a eşalonului secund. Iniţial echipele timişorene au primit undă verde pentru ca decizia să se schimbe deoarece şi alte formaţii (cele din Piteşti) au dorit să dispute confruntarea.

Şi totuşi în acest sfârşit de săptămână se joacă baschet! Vorbim de Olimpiada Naţională a Sportului Şcolar. La Dej a avut loc faza judeţeană la baschet liceu fete unde au participat echipele LPS Cluj-Napoca, LAPI Dej respectiv CN George Coşbuc din Cluj-Napoca. Putem menţiona faptul că diferenţa între Dej şi Cluj-Napoca este de 60km, relativ mică, iar astfel s-au putut desfăşura meciurile.

Tot în aceste zile, vineri şi sâmbătă, se mai desfăşoară o competiţie amicală. Este vorba de Cupa EKO Sighet, ce are loc chiar în inima depresiunii Maramureşului, unde temperatura ajunge noaptea la -20 de grade. Echipe din trei judeţe au făcut deplasarea la Sighetul Marmaţiei şi rămâne de văzut cum se vor mai întoarce. Este vorba de formaţiile unor licee din Oradea, Baia Mare, Satu Mare şi Sighet.

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe ludagrizz :

    interesant
    Daca nu s'ar amana partidele, ar fi un program prea monoton (ar spune unii)
    Pe mine ma incanta ideea ca o sa vedem o etapa cu surprize saptamana viitoare, pentru ca toate echipele o sa aiba la activ 2 saptamani de antrenamente neintrerupte de oboseala acumulata prin deplasari...

    cu 12 ani în urmă (03.02.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!