Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Silvășan: “Din punct de vedere defensiv nu suntem foarte mulțumiți”

Silvășan: “Din punct de vedere defensiv nu suntem foarte mulțumiți”

U-BT Cluj-Napoca și-a continuat parcursul fără greșeală în LNBM, după victoria cu 98-88 în fața echipei SCM OHMA Timișoara, într-un joc ce a contat pentru etapa a 7-a.

La finalul întâlnirii, Mihai Silvășan a oferit câteva declarații pentru Facebook U-BT Cluj-Napoca. Antrenorul „studenților” a punctat aspectele pozitive, de pe atac, dar și problemele din defensivă:

"Din punct de vedere ofensiv, ne-am descurcat bine. Am reușit să marcăm 13 coșuri de trei puncte. Am fost la linia de pedeapsă de 27 de ori, ceea ce înseamnă de agresivitate. Am făcut 32 de recuperări, cu 8 mai multe decât ei, deci cred că ne-am descurcat bine. Din punct de vedere defensiv nu suntem foarte mulțumiți. Puteam face o treabă mai bună. Am permis multe aruncări libere, nu am avut reacția necesară pentru a rota în apărare. De asemenea, de multe ori nu am jucat cu intensitatea pe care trebuia să o avem. De aceea am primit 88 de puncte. Una peste alta, mă bucur că am reușit să câștigăm. Timișoara nu este o echipă slabă, din contră. Au jucători cu experiență și nimeni nu va avea o viață ușoară cu ei. Victoria contează cel mai mult, mai ales după jocul din Israel. Nu am strălucit acolo, ne doream cu totul o altă prestație."

Etapa viitoare, U-BT primește vizita lui CSU Sibiu, în derby-ul Ardealului (12 noiembrie, ora 17.30).

 

*foto: u-bt.basketball (Manases Sándor)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!