Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Slobodan Dundjerski este noul conducător de joc al echipei Gaz Metan Mediaș

Adrian Micinic

Adrian Micinic
18.07.2012

Slobodan Dundjerski (foto) este noul conducător de joc al echipei Gaz Metan Mediaș, ne-a confirmat managerul Florin Muntean. Sârbul în vârstă de 24 ani a parafat o înțelegere pe un an de zile cu formația de pe Târnava Mare.

Dundjerski, component al echipei naționale universitare a Serbiei, are 1.90 metri și sosește de la Vojvodina Novi Sad. În sezonul 2011/12 a bifat 41 prezențe în primul eșalon baschetbalistic al Serbiei având medii de 9.3 puncte, 4.7 pase decisive, 2.7 recuperări și 2.1 intercepții cu 2.5 posesii pierdute în 24.7 minute pe meci. El a avut procentaje de 54% la aruncările din acțiune și 68% la linia de pedeapsă.

De-a lungul carierei, Slobodan a mai jucat pentru Steaua Roșie Belgrad, Mega Vizura Belgrad și OKK Beldrad în Serbia, respectiv Suduva în Lituania.

Dundjerski este ultima achiziție a formației de pe Târnava Mare.

Gaz Metan Mediaș a prelungit contractele baschetbaliștilor Deven Mitchell și Tudor Dumitrescu. Cei doi au petrecut ultimii trei, respectiv patru ani alături de gruparea de pe Târnava Mare.

Mitchell (28 ani, extremă, 1.98 metri) a bifat 32 prezențe în sezonul 2011/12, având medii de 18.5 puncte, 6.4 recuperări, 2.0 pase decisive, 1.9 intercepții și 2.8 posesii pierdute în 28.4 minute pe meci. El a avut 20.4 la eficiență.

Dumitrescu (33 ani, extremă, 1.94 metri) a jucat 24 de meciuri în ultimul sezon și a avut medii de 8.0 puncte, 1.8 recuperări și 1.5 pase decisive în 20.4 minute pe meci pentru 7.1 la eficiență.

Echipa pregătită de către Marcel Țenter are contracte semnate cu următorii jucători pentru sezonul 2012/13:

- fundași: Andrei Mandache, Patrick Marcu, Slobodan Dundjerski
- extreme: Deven Mitchell, Tudor Dumitrescu, Paul Graham, Adrian Guțoaia, Ivan Ivanovic, Titus Nicoară
- pivoți: Aleksandar Mladenovic, Mike St. John.

Formația de pe Târnava Mare are lotul conturat pentru sezonul 2012/13.

Vom reveni cu programul de pregătire al echipei!

1 comentariu la aceasta stire:
  • CS Municipal Mediaș bbfreak :

    !?!?
    Atat de asteptat transferul. Si atat de neimpresionant si de slabut.
    In loc sa aduca un PG cu experienta, care sa puna in valoare calitatile celorlati jucatori (in special extermele, si vedeti cate are Gazu), sa distribuie mingi, au adus un tanar de perspectiva, nu zic nu, insa sub pretentiile clubului.
    Are sub 5 APG!
    Orice ar dorii cineva sa spuna, Howell a stabilit un banchmark si toti PG adusi pana acum se situeaza mult sub acesta.
    Asa ca pana una alta, dezamagitor

    cu 11 ani în urmă (18.07.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!