Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Smaranda Iliescu: "Vom avea cel mult 4 jucători străini"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
13.06.2012

Conducerea clublui CSŞ Giurgiu pune bazele, în această perioadă, pentru următorul sezon competiţional. Deşi luna trecută giurgiuvenii afirmau că vor aduce şase jucători străini şi vor încerca să se califice în playoff-ul primei ligi, planurile au fost date peste cap de alegerile locale ce au avut loc în această perioadă. Fostul primar Iliescu nu a mai obţinut cel de al 5-lea mandat consecutiv, iar acest lucru va afecta bugetul echipei de baschet de la malul Dunării.

Într-o declaraţie acordată site-ului nostru managerul echipei giurgiuvene spune că la Giurgiu vor ajunge cel mult 4 jucători străini, iar tactica a fost schimbadă datorită bugetului mult mai mic faţă de sezonul trecut.

Cât de mult afectează echipa, din punct de vedere al bugetului, schimbarea de la primărie ?

Nu va mai fi la fel ca şi anul trecut. Va fi mult mai greu în sensul că nu vom mai putea aduce aşa de mulţi jucători străini. Tocmai de aceea vom începe ceva mai repede pregătirea cu jucătorii români.

Câţi jucători străini veţi aduce la Giurgiu ?

Trebuie să schimbăm tactica pentru că vom avea un buget mai mic faţă de anul trecut. Vom avea cel mult 3 jucători străini, maxim 4. Vom aduce poziţia 1, 1-2 şi un 5. Apoi dacă mai ajung banii vom mai aduce, însă să vedem. Vom aplica o tactică de joc care să ne avantajeze în situaţia în care vom avea mai puţin străini. În rest jucătorii români sunt tot aceeaşi.

Obiectivul s-a schimbat ?

Bineînţeles că nu mă mai pot prinde de visul meu, de a ajunge în primele opt echipe. Dacă se poate, ar fi excelent, dar va fi greu, dacă nu se poate, asta e.

1 comentariu la aceasta stire:
  • CSU Asesoft Ploiești urzeala :

    altfel spus
    Surpriză la Giurgiu: Lucian Iliescu pierde primăria în favoarea PP-DD. Altfel spus - toti cei de pe acolo s-au saturat de schemele facute de domnul Iliescu (cel care solicita arbitrilor sa ii dea cartonase lu` Burlacu) si l-am ars maxim... N-au mai functionat ''Butoanele''

    cu 11 ani în urmă (13.06.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!